Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 349486" data-attributes="member: 26257"><p>Bitno je fokusirati se na problem. Razbio sam ih noćas u kafani. </p><p></p><p>Svratim sa posla kod kuma na kafu, obraduje me kum sa vutrom koju je pronašao u obližnjem selu. A inače je ponuda slaba, ne može da se nadje ni za lek, bar ovde kod mene, to pričam iz ugla nas koji je kupujemo, jebi ga. Razvali mene fino. Kakva izjava, "razvali me fino", ili ti je fino ili te je razvalila. A mene je baš razvalila. Fino.</p><p></p><p>Nego, da se vrnem na priču o fokusiranju na problem. Krenem od kuma posle kafice i "finog razvaljivanja", usput mi omiljena kafana i naravno, svratim na jedno pivce. Za jednim stolom igraju šah. Ja kibicujem, otresem pivce, poručim drugo, mogu li da se priključim da igram sa pobednikom, ulog 50 dinara, ajde može. Od deset partija, deset pobeda, fokusiran na problem maksimalno. I 500 kinti u džepu.</p><p></p><p>Al sam ih otresao. Eto samo da se pohvalim. Kafanski šah. I fokusiran na problem. Baš sam "fino razvaljen" i idem da nešto jedem. </p><p></p><p>Ajd ljudi, u zdravlje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 349486, member: 26257"] Bitno je fokusirati se na problem. Razbio sam ih noćas u kafani. Svratim sa posla kod kuma na kafu, obraduje me kum sa vutrom koju je pronašao u obližnjem selu. A inače je ponuda slaba, ne može da se nadje ni za lek, bar ovde kod mene, to pričam iz ugla nas koji je kupujemo, jebi ga. Razvali mene fino. Kakva izjava, "razvali me fino", ili ti je fino ili te je razvalila. A mene je baš razvalila. Fino. Nego, da se vrnem na priču o fokusiranju na problem. Krenem od kuma posle kafice i "finog razvaljivanja", usput mi omiljena kafana i naravno, svratim na jedno pivce. Za jednim stolom igraju šah. Ja kibicujem, otresem pivce, poručim drugo, mogu li da se priključim da igram sa pobednikom, ulog 50 dinara, ajde može. Od deset partija, deset pobeda, fokusiran na problem maksimalno. I 500 kinti u džepu. Al sam ih otresao. Eto samo da se pohvalim. Kafanski šah. I fokusiran na problem. Baš sam "fino razvaljen" i idem da nešto jedem. Ajd ljudi, u zdravlje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom