Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 338466" data-attributes="member: 26257"><p>Ma gde da mi vi dosadite. Kako tako nešto da ti padne na pamet. Ni ne poznajem vas a dragi ste mi. Nego sve mi se nešto shjebalo.</p><p></p><p>Čekao sam da ti odgovorim u ovoj temi jer ovde je pravilo da se javljamo samo kad samo baš lepo naduvani. Evo konačno da nadjem lepu duvku a ima i malo alkohola. Nema veze.</p><p></p><p>Imam neki osećaj da ću se raspisati onako neobavezno. Ovde mogu.</p><p></p><p>Upoznao sam par ljudi sa foruma i baš mi je drago zbog toga. Upoznao sam ih ali se ne poznajemo. Ne poznajem ni ja njih a ni oni mene. Samo smo se upoznali.</p><p></p><p>I onda ja ovde kao nešto kenjam, a onda sam se trudio da kao nešto budem fin. Hebi ga, prvi utisak.</p><p></p><p>Nego mene hebe sto sam iskren. Ali stvarno iskren. I to mi definitvno sjebava brak, sjebava mi posao, sjebava mi sve. Moram da kažem, moram da serem, ne umem da ćutim. U braku postoje dve vrste ljudi a to su sretni i iskreni. U poslu isto tako. U svemu.Ne umem da prećutim, jednostavno ne umem.</p><p></p><p>I padam. Eto. Zato me nema nigde, ni na forumu, ni nigde.</p><p></p><p>A možda je i duvka kriva za to, a možda i alkohol, a možda i ja, nemam pojma.</p><p></p><p>Samo se ovako javno pitam. Hebi ga. Sve mi je sad uu glavi tako shjebano da bolje da pustim neki blues i da ućutim, što ću i da uradim.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]FG3ib9t-bnQ[/MEDIA]</p><p></p><p>Ćutim i sve vas volim tako naduvane. Što bi rekao Sale u postu iznad " Jel ima na ovom forumu neki podforum gdje se prosipa tuga?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 338466, member: 26257"] Ma gde da mi vi dosadite. Kako tako nešto da ti padne na pamet. Ni ne poznajem vas a dragi ste mi. Nego sve mi se nešto shjebalo. Čekao sam da ti odgovorim u ovoj temi jer ovde je pravilo da se javljamo samo kad samo baš lepo naduvani. Evo konačno da nadjem lepu duvku a ima i malo alkohola. Nema veze. Imam neki osećaj da ću se raspisati onako neobavezno. Ovde mogu. Upoznao sam par ljudi sa foruma i baš mi je drago zbog toga. Upoznao sam ih ali se ne poznajemo. Ne poznajem ni ja njih a ni oni mene. Samo smo se upoznali. I onda ja ovde kao nešto kenjam, a onda sam se trudio da kao nešto budem fin. Hebi ga, prvi utisak. Nego mene hebe sto sam iskren. Ali stvarno iskren. I to mi definitvno sjebava brak, sjebava mi posao, sjebava mi sve. Moram da kažem, moram da serem, ne umem da ćutim. U braku postoje dve vrste ljudi a to su sretni i iskreni. U poslu isto tako. U svemu.Ne umem da prećutim, jednostavno ne umem. I padam. Eto. Zato me nema nigde, ni na forumu, ni nigde. A možda je i duvka kriva za to, a možda i alkohol, a možda i ja, nemam pojma. Samo se ovako javno pitam. Hebi ga. Sve mi je sad uu glavi tako shjebano da bolje da pustim neki blues i da ućutim, što ću i da uradim. [MEDIA=youtube]FG3ib9t-bnQ[/MEDIA] Ćutim i sve vas volim tako naduvane. Što bi rekao Sale u postu iznad " Jel ima na ovom forumu neki podforum gdje se prosipa tuga? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom