Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 308109" data-attributes="member: 26257"><p>Ma šta da vam pišem ... Hteo sam noćas da se pojavim u nekoliko tema ali sam prvo otvorio ovu i sad ću sve lepo ovde da napišem. Idem redom ...</p><p></p><p>1. tema - <strong>Naduvani postovi</strong></p><p></p><p>tu sam, nema šta da se piše osim da sam baš fino odvaljen ...</p><p></p><p>2. tema - <strong>Šta se sluša</strong></p><p></p><p>noćas vrtim The Crenberries, kakv glas ima ženska, uf ...</p><p></p><p>https://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts</p><p></p><p><span style="font-size: 14px">3. tema - </span><strong><span style="font-size: 14px">Dnevnici vanjskog uzgajanja ( pa onda u moj</span> <span style="font-size: 18px">dnevnik</span> )</strong></p><p></p><p><span style="font-size: 18px">Ne znam šta da pišem tamo osim da postavljam fotografije biljke kako raste. I šta ? Nema o uzgoju napolju šta da se piše, da me ne shvatite pogrešno, ali biljka raste. Sama od sebe. Malo pažnje na početku, posle je samo pusti ... Trening biljke ... Zalivanje ... Djubrenje ... Šta ? Ma to je jedan prelep hebeni korov koji raste ... </span></p><p></p><p><span style="font-size: 18px">Velika zaebencija je unutrašnje uzgajanje . E to je čitava filozofija. </span>Skidam kapu svima koji uzgajaju pod sijalicama ...</p><p></p><p><span style="font-size: 18px">A ovo napolju..</span>. Ma daj ... Treba nešto pročitati i znati, naravno, ali što se OUT-a tiče, slobodno uzgajajte, nema greške, samo da potrefite seme ... Da bude ženka naravno ...</p><p></p><p>Moja biljka raste, ali nikako da vidim konkretan cvet. Sve nešto muljavi. Zdrava je, napredna,lepa, vidim početak cvetova, ali sve je to još zeleno. Biće, biće, što reče jednom Opa cupa - Samo strpljenja ...</p><p></p><p>4. tema - ona od Papa filozofa Romea, setio sam se <strong>Papa Romeova ispovjedaonica</strong></p><p></p><p>E tu sam hteo svašta da pišem ali sam se sad pogubio i otišle misli i jbg....</p><p></p><p>5. tema - Jedna moja što je odavno zaključana, a možda i bolje ...</p><p></p><p>Mislim da je dosta ... Uskoro fotke biljke, znam da sam neažuran što se tog tiče, izvinjavam se, ali takav sam i u životu i ... E ovako je trebao da ide početak pisanja u Papinoj Ispovjedaonoci ali sad je gotovo ...</p><p></p><p>Laku vam noć i da ste mi živi, zdravi i veseli .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 308109, member: 26257"] Ma šta da vam pišem ... Hteo sam noćas da se pojavim u nekoliko tema ali sam prvo otvorio ovu i sad ću sve lepo ovde da napišem. Idem redom ... 1. tema - [B]Naduvani postovi[/B] tu sam, nema šta da se piše osim da sam baš fino odvaljen ... 2. tema - [B]Šta se sluša[/B] noćas vrtim The Crenberries, kakv glas ima ženska, uf ... https://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts [SIZE=14px]3. tema - [/SIZE][B][SIZE=14px]Dnevnici vanjskog uzgajanja ( pa onda u moj[/SIZE] [SIZE=18px]dnevnik[/SIZE] )[/B] [SIZE=18px]Ne znam šta da pišem tamo osim da postavljam fotografije biljke kako raste. I šta ? Nema o uzgoju napolju šta da se piše, da me ne shvatite pogrešno, ali biljka raste. Sama od sebe. Malo pažnje na početku, posle je samo pusti ... Trening biljke ... Zalivanje ... Djubrenje ... Šta ? Ma to je jedan prelep hebeni korov koji raste ... [/SIZE] [SIZE=18px]Velika zaebencija je unutrašnje uzgajanje . E to je čitava filozofija. [/SIZE]Skidam kapu svima koji uzgajaju pod sijalicama ... [SIZE=18px]A ovo napolju..[/SIZE]. Ma daj ... Treba nešto pročitati i znati, naravno, ali što se OUT-a tiče, slobodno uzgajajte, nema greške, samo da potrefite seme ... Da bude ženka naravno ... Moja biljka raste, ali nikako da vidim konkretan cvet. Sve nešto muljavi. Zdrava je, napredna,lepa, vidim početak cvetova, ali sve je to još zeleno. Biće, biće, što reče jednom Opa cupa - Samo strpljenja ... 4. tema - ona od Papa filozofa Romea, setio sam se [B]Papa Romeova ispovjedaonica[/B] E tu sam hteo svašta da pišem ali sam se sad pogubio i otišle misli i jbg.... 5. tema - Jedna moja što je odavno zaključana, a možda i bolje ... Mislim da je dosta ... Uskoro fotke biljke, znam da sam neažuran što se tog tiče, izvinjavam se, ali takav sam i u životu i ... E ovako je trebao da ide početak pisanja u Papinoj Ispovjedaonoci ali sad je gotovo ... Laku vam noć i da ste mi živi, zdravi i veseli . [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom