Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 304849" data-attributes="member: 26257"><p>Uh, koliko stvari bih sad napisao i podelio sa vama. Ajd polako, redom, pa šta napišem, napišem ...</p><p></p><p>Noćas kod drugara, po koje pivo, dva džoka, ih, milina. Krenem kući, kad negde na pola puta se pojavi DODŽ lutalica ( skraćeno od DO - domaća DŽ - džukela, ako neko nije znao ). Ima ih ovuda raznih fela, ali ovaj, mama moja. Mešavina šarplaninca i grizlija. Tako mi je delovao majke mi, laje, reži, ide prema meni, srce mi u grkljanu koliko sam se uplašio. Pa rekoh sebi, ti si bre muško, samo hrabro, prema njemu, vičem MRŠ MAMU TI HEBEM, grizli steade, krenuo unazad, je ubrzao prema njemu, vidim komad cigle pored puta, podignem, zamahnem, grizli u beženiju. Bacim onaj komad cigle pored puta i ... Baš sam se osećao kao Rambo ....</p><p></p><p>Hteo sam još nešto. Da. Duvali smo noćas neku vutru koju je žena od mog drugara oprala u njegovim farmerkama u mašini za pranje veša. I otkuvala. 1-2 grama, nije više bilo. Miriše na Bonux. I radi, ništa joj ne fali. Pa sam u jednom momentu hteo da otvorim temu, u UPOTREBA, a tema bi se zvala DUVANJE VUTRE OPRANE I OTKUVANE U MAŠINI ZA PRANJE VEŠA. Hah .. Mislim da bi je Power poslao u groblje u momentu. Kakva tema. Ali evo sad, ako nekog interesuje, deluje isto ko i neoprana. Ništa joj ne fali ...</p><p></p><p>Čitam do sad napisano, i nešto se mislim. Hebo te, imaš toliko godina i blejiš okolo ko da ti je osamnest. Ali na mene vutra deluje isto od kad sam počeo da duvam. I sa 17 godina, i sa 25, i sa 34 i sa 40 godona. I sad. Isto. I mnogo volim duvku...</p><p></p><p>Ali sad primećujem da sam odlutao, od nečega što sam hteo u početku hteo da pišem, odoh u tri lepe. Nema veze. Uglavnom poenta je</p><p></p><p>AKO OPERETE I OTKUVATE VUTRU U MAŠINI ZA PRANJE VEŠA NIŠTA JOJ NEĆE BITI.</p><p></p><p>E stvarno dosta je bilo, odoh nešto da jedem pa u krpe ... Laku noć dobri ljudi ..</p><p></p><p>E, i ovo sam hteo da dodam. fali mi ponekad na forumu ono čavrljanje, chat. Baš mi ponekad fali, evo kao sad na primer, dodje da odem tamo, pa da sa vama razmenim koju reč uživo. Ali znam, upućen sam zašto ga nema, hebi ga, tako je kako je. Ali mi fali, ponekad ...</p><p></p><p>A sad stvarno, laku noć</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 304849, member: 26257"] Uh, koliko stvari bih sad napisao i podelio sa vama. Ajd polako, redom, pa šta napišem, napišem ... Noćas kod drugara, po koje pivo, dva džoka, ih, milina. Krenem kući, kad negde na pola puta se pojavi DODŽ lutalica ( skraćeno od DO - domaća DŽ - džukela, ako neko nije znao ). Ima ih ovuda raznih fela, ali ovaj, mama moja. Mešavina šarplaninca i grizlija. Tako mi je delovao majke mi, laje, reži, ide prema meni, srce mi u grkljanu koliko sam se uplašio. Pa rekoh sebi, ti si bre muško, samo hrabro, prema njemu, vičem MRŠ MAMU TI HEBEM, grizli steade, krenuo unazad, je ubrzao prema njemu, vidim komad cigle pored puta, podignem, zamahnem, grizli u beženiju. Bacim onaj komad cigle pored puta i ... Baš sam se osećao kao Rambo .... Hteo sam još nešto. Da. Duvali smo noćas neku vutru koju je žena od mog drugara oprala u njegovim farmerkama u mašini za pranje veša. I otkuvala. 1-2 grama, nije više bilo. Miriše na Bonux. I radi, ništa joj ne fali. Pa sam u jednom momentu hteo da otvorim temu, u UPOTREBA, a tema bi se zvala DUVANJE VUTRE OPRANE I OTKUVANE U MAŠINI ZA PRANJE VEŠA. Hah .. Mislim da bi je Power poslao u groblje u momentu. Kakva tema. Ali evo sad, ako nekog interesuje, deluje isto ko i neoprana. Ništa joj ne fali ... Čitam do sad napisano, i nešto se mislim. Hebo te, imaš toliko godina i blejiš okolo ko da ti je osamnest. Ali na mene vutra deluje isto od kad sam počeo da duvam. I sa 17 godina, i sa 25, i sa 34 i sa 40 godona. I sad. Isto. I mnogo volim duvku... Ali sad primećujem da sam odlutao, od nečega što sam hteo u početku hteo da pišem, odoh u tri lepe. Nema veze. Uglavnom poenta je AKO OPERETE I OTKUVATE VUTRU U MAŠINI ZA PRANJE VEŠA NIŠTA JOJ NEĆE BITI. E stvarno dosta je bilo, odoh nešto da jedem pa u krpe ... Laku noć dobri ljudi .. E, i ovo sam hteo da dodam. fali mi ponekad na forumu ono čavrljanje, chat. Baš mi ponekad fali, evo kao sad na primer, dodje da odem tamo, pa da sa vama razmenim koju reč uživo. Ali znam, upućen sam zašto ga nema, hebi ga, tako je kako je. Ali mi fali, ponekad ... A sad stvarno, laku noć [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom