Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 301239" data-attributes="member: 26257"><p>E, ljudi moji ...</p><p></p><p>Dodjem ja kući pre nekog vremena, svi spavaju ... A stvarno sam šljako ceo dan ko crnac i na kraju odem kod drugara i tamo se baš fino opustimo i kao što rekoh dodjem kući i svi spavaju ... Šta ću, otvorim sebi jedno pivce pa za komp, pomislim idem na vutra forum da vidim šta ima novo.</p><p></p><p>Medjutim, fali mi muzika, pade mi na pamet Rod Stewart, nemam pojma zašto, nisam ga odavno slušao, i ja pustim ovo ...</p><p></p><p>http://www.youtube.com/watch?v=TRdml1iGwns</p><p></p><p>Slušam ja ovo , hoću na vutra forum, medjutim slušam pesmu i dodje mi želja ... Popijem pivo,ugasim komp, trk u kupatilo, okupam se, namirišem se nekim dezodoransom, obučem bokserice, pogledam se u ogledalo i dodjem sebi nekako "sexy", jbg ...</p><p></p><p>Odem u spavaću sobu, upalim svetlo, upalim TV, ugasim svetlo, šetam okolo kao nešto tražim, žena se probudi, što mi je i i bila namera i sad onako naduvan čekam poziv,kao primetiće kako sam sexy.</p><p></p><p>Ona me pogleda i kaže - Šta šetaš okolo u tim boksericama ko manijak, vidi kakav si, pusti me da spavam, gasi TV ...</p><p></p><p>Od sexa ostali samo mehurići, sve se rasprši u momentu i ja ugasim TV, opet za komp i žalim vam se. Ali bar sam se dobro naduvo ...</p><p></p><p>Posle 45 - te, slabo sex, samo duvka ostaje ... Nije ni to loše ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 301239, member: 26257"] E, ljudi moji ... Dodjem ja kući pre nekog vremena, svi spavaju ... A stvarno sam šljako ceo dan ko crnac i na kraju odem kod drugara i tamo se baš fino opustimo i kao što rekoh dodjem kući i svi spavaju ... Šta ću, otvorim sebi jedno pivce pa za komp, pomislim idem na vutra forum da vidim šta ima novo. Medjutim, fali mi muzika, pade mi na pamet Rod Stewart, nemam pojma zašto, nisam ga odavno slušao, i ja pustim ovo ... http://www.youtube.com/watch?v=TRdml1iGwns Slušam ja ovo , hoću na vutra forum, medjutim slušam pesmu i dodje mi želja ... Popijem pivo,ugasim komp, trk u kupatilo, okupam se, namirišem se nekim dezodoransom, obučem bokserice, pogledam se u ogledalo i dodjem sebi nekako "sexy", jbg ... Odem u spavaću sobu, upalim svetlo, upalim TV, ugasim svetlo, šetam okolo kao nešto tražim, žena se probudi, što mi je i i bila namera i sad onako naduvan čekam poziv,kao primetiće kako sam sexy. Ona me pogleda i kaže - Šta šetaš okolo u tim boksericama ko manijak, vidi kakav si, pusti me da spavam, gasi TV ... Od sexa ostali samo mehurići, sve se rasprši u momentu i ja ugasim TV, opet za komp i žalim vam se. Ali bar sam se dobro naduvo ... Posle 45 - te, slabo sex, samo duvka ostaje ... Nije ni to loše ... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom