Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 292975" data-attributes="member: 26257"><p>Odem ja predveče da proverim kako mi je jedna od biljki. I to da proverim onu što je od nekog usputnog semena. Dežuran na poslu pa da iskoristim službeni auto, jbg spajam lepo i korisno.</p><p></p><p>Jedva potrefih gde je biljka, solidno izgleda, malo počupao travu oko nje i u povratku belaj. Okliznem se niz neku strminu, padnem i sav se uvaljam u trnje. Usput se i isprljam naravno. Pi ...</p><p></p><p>Vratim auto, ubacim ključ na brzinu kod portira da me ne vide onako nagrdnog, već se smračilo ... Dodjem kući a ova moja kad me je videla ... Haos, pomislila da sam se napio pa se valjao negde u jarku, nemam pojma ( a nikad se nisam valjao po jarkovima, majke mi ) ... Ja mrtav trezan.</p><p></p><p>Lepo se ja plaknem, presvučem, odem do kuma, odvalimo jednu stotku plus 2-3 domaće loze i nema problema. Lepo mi se sve vratilo u normalu, došao kući i pišem vam ovo.</p><p></p><p>Nego šta sam hteo da napišem ... A da. Kad sam pao i okupao se u trnju, prvo što sam pomislio bilo je - " konjino matora, šta radiš". U afektu sam psovao i biljku i vutra.org i powera i opa cupa mi je bio na meniju ( ne znam zašto njih dvojicu, prvi su mi pali na pamet9 , ma šta da vam pričam. Pa mi sad krivo, ne mislim tako naravno, volim ja vas ali vi ste krivi štao sam upao u trnje :dada .</p><p></p><p>eh, izvinite još jednom ... nadam se da me razumete ... odoh da spavam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 292975, member: 26257"] Odem ja predveče da proverim kako mi je jedna od biljki. I to da proverim onu što je od nekog usputnog semena. Dežuran na poslu pa da iskoristim službeni auto, jbg spajam lepo i korisno. Jedva potrefih gde je biljka, solidno izgleda, malo počupao travu oko nje i u povratku belaj. Okliznem se niz neku strminu, padnem i sav se uvaljam u trnje. Usput se i isprljam naravno. Pi ... Vratim auto, ubacim ključ na brzinu kod portira da me ne vide onako nagrdnog, već se smračilo ... Dodjem kući a ova moja kad me je videla ... Haos, pomislila da sam se napio pa se valjao negde u jarku, nemam pojma ( a nikad se nisam valjao po jarkovima, majke mi ) ... Ja mrtav trezan. Lepo se ja plaknem, presvučem, odem do kuma, odvalimo jednu stotku plus 2-3 domaće loze i nema problema. Lepo mi se sve vratilo u normalu, došao kući i pišem vam ovo. Nego šta sam hteo da napišem ... A da. Kad sam pao i okupao se u trnju, prvo što sam pomislio bilo je - " konjino matora, šta radiš". U afektu sam psovao i biljku i vutra.org i powera i opa cupa mi je bio na meniju ( ne znam zašto njih dvojicu, prvi su mi pali na pamet9 , ma šta da vam pričam. Pa mi sad krivo, ne mislim tako naravno, volim ja vas ali vi ste krivi štao sam upao u trnje :dada . eh, izvinite još jednom ... nadam se da me razumete ... odoh da spavam [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom