Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 271766" data-attributes="member: 26257"><p>Kako je dobro kad si sam kući ... Žena otišla na neki seminar dva dana, mladja ćerka otišla da spava kod drugarice, starija na fakultetu u domu ... Ja sam. I odmah, naravno, žurka. Muška.</p><p></p><p>Skupilo se nas sedmorica, bez žena, naravno. Duvka, pivo, rock, milina . I posle odslušanog koncerta ZZ Top iz nekih 80-tih godina, negde u Nemačkoj, padne nama onako razvaljenim neka klopa na pamet. I naravno, odma ja sve organizujem. Šta ima? Kiseli kupus . Ima, naravno. Ukiselio domaćin, mislim ja, tri bureta. Šta uz kupus ? Izvadim ja iz zamrzivača svinjsku glavu. Sušenu. Žena ne jede, djeca neće, kao nešto gade se. Pa, jebo te, najlepše meso, jezik, obrazine, sve mišić do mišića. I to još odimljeno. Elem. Mi od onog kupusa napravismo podvarak, onu suvu glavu u poodvarak,zapekli, najedosmo se i bog te veselio.</p><p></p><p>Uh, znate li vi kaikav je to ukus. Podvarak sa suvim mesom.Podvarak sa suvom svinjskom glavom ... Mmmmmmm ...</p><p></p><p>Jes da je malo zegorelo ali nema veze ...</p><p></p><p>Jes da sam malo naduvan ali nema veze ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 271766, member: 26257"] Kako je dobro kad si sam kući ... Žena otišla na neki seminar dva dana, mladja ćerka otišla da spava kod drugarice, starija na fakultetu u domu ... Ja sam. I odmah, naravno, žurka. Muška. Skupilo se nas sedmorica, bez žena, naravno. Duvka, pivo, rock, milina . I posle odslušanog koncerta ZZ Top iz nekih 80-tih godina, negde u Nemačkoj, padne nama onako razvaljenim neka klopa na pamet. I naravno, odma ja sve organizujem. Šta ima? Kiseli kupus . Ima, naravno. Ukiselio domaćin, mislim ja, tri bureta. Šta uz kupus ? Izvadim ja iz zamrzivača svinjsku glavu. Sušenu. Žena ne jede, djeca neće, kao nešto gade se. Pa, jebo te, najlepše meso, jezik, obrazine, sve mišić do mišića. I to još odimljeno. Elem. Mi od onog kupusa napravismo podvarak, onu suvu glavu u poodvarak,zapekli, najedosmo se i bog te veselio. Uh, znate li vi kaikav je to ukus. Podvarak sa suvim mesom.Podvarak sa suvom svinjskom glavom ... Mmmmmmm ... Jes da je malo zegorelo ali nema veze ... Jes da sam malo naduvan ali nema veze ... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom