Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 270333" data-attributes="member: 26257"><p>Naravno, gde ću ja da se javim nego u naduvanim postovima. Mnogo mi stvari sad prolazi kroz glavu, pokušaću da budem što kraći. Mislim u priči. Evo sad zamišljam kako sam sa nekim od vas i pričam ovo što mi se desilo noćas ...</p><p></p><p>Živim u relativno malom vojvodjanskom mestu, i sebe smatram, mada sam poreklom Crnogorac, smatram se čistim Vojvodjaninom. Rodjen sam ovde, jbg. Volim ravnicu. I noćas ja krenuo kući. Naduvan dobro a usput je pala i koja domaća. Rakija naravno, ima je sad, sezona ...</p><p></p><p>Svestan svog stanja, krenem uličicama, gde niko ne bi mogao da me vidi, teturam se jbg... Greška. Velika. Vojvodina, ovde skoro svi drže svinje ili neku stoku za klanje a naravno da imaju i neke pse avlijanere koji čuvju stoku. Probudi se se jedan od pasa, zapeo ja i da ne bih pao uhvatim se za neku hebenu kapiju, kapija limena, zvoni, probudi psa, avavavavvavavvvvaavaav... Ko lud... Probudi i ostale pse. .. Laju ko ludi ... Pale se svetla po prozorima... Haos. Jedva stigoh koći... Avavavavavavavavavavav ...</p><p></p><p>Hebem ti Vojvodinu ...</p><p></p><p>http://www.youtube.com/watch?v=o2rb5VlYwBw LAJTE KERE JAKOPSFELDA</p><p></p><p>Pa gde bi ja mogao ovo pisati nego ovde, ko bi me me razumeo nego vi ... pa da ... Avavavavavavavavavavavavavavav... Laju još.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 270333, member: 26257"] Naravno, gde ću ja da se javim nego u naduvanim postovima. Mnogo mi stvari sad prolazi kroz glavu, pokušaću da budem što kraći. Mislim u priči. Evo sad zamišljam kako sam sa nekim od vas i pričam ovo što mi se desilo noćas ... Živim u relativno malom vojvodjanskom mestu, i sebe smatram, mada sam poreklom Crnogorac, smatram se čistim Vojvodjaninom. Rodjen sam ovde, jbg. Volim ravnicu. I noćas ja krenuo kući. Naduvan dobro a usput je pala i koja domaća. Rakija naravno, ima je sad, sezona ... Svestan svog stanja, krenem uličicama, gde niko ne bi mogao da me vidi, teturam se jbg... Greška. Velika. Vojvodina, ovde skoro svi drže svinje ili neku stoku za klanje a naravno da imaju i neke pse avlijanere koji čuvju stoku. Probudi se se jedan od pasa, zapeo ja i da ne bih pao uhvatim se za neku hebenu kapiju, kapija limena, zvoni, probudi psa, avavavavvavavvvvaavaav... Ko lud... Probudi i ostale pse. .. Laju ko ludi ... Pale se svetla po prozorima... Haos. Jedva stigoh koći... Avavavavavavavavavavav ... Hebem ti Vojvodinu ... http://www.youtube.com/watch?v=o2rb5VlYwBw LAJTE KERE JAKOPSFELDA Pa gde bi ja mogao ovo pisati nego ovde, ko bi me me razumeo nego vi ... pa da ... Avavavavavavavavavavavavavavav... Laju još. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom