Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 268718" data-attributes="member: 26257"><p>Krenulo me ove godine. Krajem prošle, spojim se sa likom, odlična vutra, 20 evra - 10 grama, vuče joj boja na narandžasto a i takav neki ukus ima. Na pomorandžu. Možda sam i utripovao, ali baš je dobra. Cena ekstra, kvalitet još bolji, nije suva, masna, milina.</p><p></p><p>E sad, imam dobar izvor do jeseni. Jer na proleće, Hooker baca napolje tri semena Big Bang-a , što mi doneo drugar iz NL. bilo negde polovinom decembra. Čuvam semenke ko oči u glavi. Znam da napravim dobar rasad za paradajz i papriku, ovo je slično, seme proklija, napravim rasad, i negde posadim. Sve sam već isplanirao. Čitam da nije puno zahtevna biljka, mada, još ću ja da se informišem.</p><p></p><p>Pa onda na jesen lepo oberem, pa da vidiš veselja.</p><p></p><p>Živi bili pa videli.</p><p></p><p>A i ova narandžasta je baš dobra. Hteo sam još nešto da napišem.Verovatno sam hteo, ali ode u nepovrat ...</p><p></p><p>Nema veze, pozdrav za sve uz pesmu</p><p></p><p>http://www.youtube.com/watch?v=w5IOou6qN1o</p><p></p><p>ooo, jeeee ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 268718, member: 26257"] Krenulo me ove godine. Krajem prošle, spojim se sa likom, odlična vutra, 20 evra - 10 grama, vuče joj boja na narandžasto a i takav neki ukus ima. Na pomorandžu. Možda sam i utripovao, ali baš je dobra. Cena ekstra, kvalitet još bolji, nije suva, masna, milina. E sad, imam dobar izvor do jeseni. Jer na proleće, Hooker baca napolje tri semena Big Bang-a , što mi doneo drugar iz NL. bilo negde polovinom decembra. Čuvam semenke ko oči u glavi. Znam da napravim dobar rasad za paradajz i papriku, ovo je slično, seme proklija, napravim rasad, i negde posadim. Sve sam već isplanirao. Čitam da nije puno zahtevna biljka, mada, još ću ja da se informišem. Pa onda na jesen lepo oberem, pa da vidiš veselja. Živi bili pa videli. A i ova narandžasta je baš dobra. Hteo sam još nešto da napišem.Verovatno sam hteo, ali ode u nepovrat ... Nema veze, pozdrav za sve uz pesmu http://www.youtube.com/watch?v=w5IOou6qN1o ooo, jeeee ... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom