Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 266993" data-attributes="member: 26257"><p>Moram početi odnekud. E, prvo sam se odvalio, onako fino, a sad da počnem.</p><p></p><p>Ima ona stara, kao, mudrost u mom kraju koja kaže - Ne daj bože ono što ti majka misli, daj bože ono što ti žena misli.</p><p></p><p>Objašnjenje. Na primer, nema te kući dugo, negde si zaginuo, otišao predveče, nema te do sledećeg dana u podne.</p><p>Majka odmah pomisli - Mora da mu se nešto loše desilo, nastradao je negde, kola su ga udarila, neko ga je izbo nožem, da li je živ i slične najgore stvari koje bi mogle da se dese.</p><p>Žena odmah pomisli - Mora da me vara, u krevetu je sa nekom drugom, negde uživa i slično.</p><p></p><p>E sad, ja sam otac a ne majka, ali se priča svodi na ovo gore napisano.</p><p></p><p>Elem, sinoć ja legao rano, oko pola jedanest, umoran, radio ceo dan, zaspao, i u neko doba noći budi me mobilni. Zvoni ko nespašen. Pogledam na sat, dva ujutro, pogledam u telefon, zove starija ćerka. Inače je u BG u domu, studira.Ja prekinem vezu, mislim da ne trošim detetu kredit i zovem je odmah. Odzvoni telefon jednom, dva puta, treći put do kraja. Ništa. Meni svašta kroz glavu, negde me zvala za pomoć, ja prekinuo vezu, neko joj oteo telefon, svašta, bolje i da ne pišem šta sam pomislio.</p><p>Ustajem u panici, razmišljam šta da radim kad stiže mi poruka. Na nekoj žurci su u studentskom domu, neko pustio Flojde, pa se ona setila mene i zove. I to nije napisala Flojde nego Glojde.</p><p></p><p>Ja se vratim u krevet i razmišljam. Ubedjen sam da ne pije, verujem joj sto posto, ja sam je vaspitao, dobro dete, mora da je pao neki džoint. Kako inače objasniti, setila se tate zbog Flojda, ustvari Glojda kako je napisala. I šta sad. Ispipaću ja to nekako.</p><p></p><p>A šta ako je neko od njenih drugara na ovom forumu, ili ona, ko zna. Pa čitaju ovo. Nema šanse da promaše ko ovo piše. Nema šanse. TATA.</p><p></p><p>A šta ako ... Ma nema veze, bitno je da je dobro. Pa da .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 266993, member: 26257"] Moram početi odnekud. E, prvo sam se odvalio, onako fino, a sad da počnem. Ima ona stara, kao, mudrost u mom kraju koja kaže - Ne daj bože ono što ti majka misli, daj bože ono što ti žena misli. Objašnjenje. Na primer, nema te kući dugo, negde si zaginuo, otišao predveče, nema te do sledećeg dana u podne. Majka odmah pomisli - Mora da mu se nešto loše desilo, nastradao je negde, kola su ga udarila, neko ga je izbo nožem, da li je živ i slične najgore stvari koje bi mogle da se dese. Žena odmah pomisli - Mora da me vara, u krevetu je sa nekom drugom, negde uživa i slično. E sad, ja sam otac a ne majka, ali se priča svodi na ovo gore napisano. Elem, sinoć ja legao rano, oko pola jedanest, umoran, radio ceo dan, zaspao, i u neko doba noći budi me mobilni. Zvoni ko nespašen. Pogledam na sat, dva ujutro, pogledam u telefon, zove starija ćerka. Inače je u BG u domu, studira.Ja prekinem vezu, mislim da ne trošim detetu kredit i zovem je odmah. Odzvoni telefon jednom, dva puta, treći put do kraja. Ništa. Meni svašta kroz glavu, negde me zvala za pomoć, ja prekinuo vezu, neko joj oteo telefon, svašta, bolje i da ne pišem šta sam pomislio. Ustajem u panici, razmišljam šta da radim kad stiže mi poruka. Na nekoj žurci su u studentskom domu, neko pustio Flojde, pa se ona setila mene i zove. I to nije napisala Flojde nego Glojde. Ja se vratim u krevet i razmišljam. Ubedjen sam da ne pije, verujem joj sto posto, ja sam je vaspitao, dobro dete, mora da je pao neki džoint. Kako inače objasniti, setila se tate zbog Flojda, ustvari Glojda kako je napisala. I šta sad. Ispipaću ja to nekako. A šta ako je neko od njenih drugara na ovom forumu, ili ona, ko zna. Pa čitaju ovo. Nema šanse da promaše ko ovo piše. Nema šanse. TATA. A šta ako ... Ma nema veze, bitno je da je dobro. Pa da . [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom