Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="narcis" data-source="post: 235842" data-attributes="member: 28028"><p>Tvoje pitanje......jeste konkretno, ali .....konkretnost mi je....... koliko god razumljiva, nekako je....."industrijska", metalna i kruta.......a.......Maja je poeticna, njezna i krhka!!!!</p><p></p><p></p><p>Kazem mu ja......u petak navece ce doci Medo kod mene pa cemo zapaliti i da dodje poslije 19.00.....</p><p></p><p>Na taj nacin sam uzeo dovoljno vremena da razmislim......kako razuvjeriti Slavena.....da mu nisam spavao sa zenom, bez obzira sto sam je opisao u detalje......</p><p></p><p>Kada se Slaven pojavio kod mene na vratima u petak........zracio je nekom posebnom radoscu.</p><p>Sjeo je pored Mede......trljajuci ruke,( jer je Medo upravo motao jednu prekrasnu "trubicu" trave).....i.....rekao......pa da nastavimo onu pricu od neku noc,..........bila je super.!!!!!</p><p></p><p>Nije znao......da mi je Medo ispricao.....njegovu sumnju!!!!</p><p></p><p>A ja mu odgovorim.......sta imamo nastavljati.......sve sto je bilo lijepo na Maji ja sam rekao, a jedino sto sam</p><p>presutio......to je onaj odvratni hirurski rez na njenom stomaku od neke.......operacije, jel' slijepo crijevo ili nesto drugo......</p><p></p><p>U tom momentu........Slaven je rekao: " Uhhhh, dobro je........."!!!!!</p><p></p><p></p><p></p><p>Naravno da mu nisam spavao sa .....zenom, koliko ti se god cinilo da......jesam!!!!</p><p></p><p>Nikad nisam spavao sa udanom zenom...... a...... da sam znao da je udana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="narcis, post: 235842, member: 28028"] Tvoje pitanje......jeste konkretno, ali .....konkretnost mi je....... koliko god razumljiva, nekako je....."industrijska", metalna i kruta.......a.......Maja je poeticna, njezna i krhka!!!! Kazem mu ja......u petak navece ce doci Medo kod mene pa cemo zapaliti i da dodje poslije 19.00..... Na taj nacin sam uzeo dovoljno vremena da razmislim......kako razuvjeriti Slavena.....da mu nisam spavao sa zenom, bez obzira sto sam je opisao u detalje...... Kada se Slaven pojavio kod mene na vratima u petak........zracio je nekom posebnom radoscu. Sjeo je pored Mede......trljajuci ruke,( jer je Medo upravo motao jednu prekrasnu "trubicu" trave).....i.....rekao......pa da nastavimo onu pricu od neku noc,..........bila je super.!!!!! Nije znao......da mi je Medo ispricao.....njegovu sumnju!!!! A ja mu odgovorim.......sta imamo nastavljati.......sve sto je bilo lijepo na Maji ja sam rekao, a jedino sto sam presutio......to je onaj odvratni hirurski rez na njenom stomaku od neke.......operacije, jel' slijepo crijevo ili nesto drugo...... U tom momentu........Slaven je rekao: " Uhhhh, dobro je........."!!!!! Naravno da mu nisam spavao sa .....zenom, koliko ti se god cinilo da......jesam!!!! Nikad nisam spavao sa udanom zenom...... a...... da sam znao da je udana. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom