Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 220920" data-attributes="member: 26257"><p>E sad ću da pišem, svašta ću da pišem, došlo mi...</p><p></p><p>Mnogo stvari mi se mota po glavi, nepovezanih, nema veze, kako mi koja dodje tako ću da pišem.</p><p></p><p>Nešto razmišljam. Družim se sa našom biljkom dugo već. Od neke, uh koje godine treba sad izračunati, imao sam oko petnest ,znači od neke 1983/84 godine ako sam dobro izračunao. Ali nikad nisam nešto posadio, do prošle godine i nikle muške mamu im.. Ove mladje generacije napredne u phichku materinu, svaka vam čast, ozbiljno.</p><p></p><p>Hehe, pade mi sad na pamet, na znam jesam li već pisao o tome. Radio sam skoro dve godine u centralnoj Srbiji na gradjevini, sad se kao nešto krijem, neću da kažem gde sam radio, bruka. U Kragujevcu, demontirali Zastavu, sadašnji Fiat, i jedan lik što je radio sa nama a iz Kragujevca je, pričao mi priču za nekog njegovog drugara, budalu. Priča ide ovako.</p><p>Oženjen čovek, ima dete od neke četiri godine, stavila žena dete na nošu i hoće da izadje u prodavnicu. Kaže mužu, svojevrsnoj budali, pripazi dete dok se ne vratim. Ona ode, a njemu pade na pamet , podigne dete sa noše, istovari se on u nošu i vrati dete nazad. Žena dodje kući, pita jesi li proveravao, on slegne ramenima, ona podigne dete i ima šta videti, vrisne, i trk na telefon, zove hitnu pomoć...Ebem ti sreću. Šta sve živom čoveku padne na pamet, strašno...</p><p></p><p>Dobro mi je ovde sa vama. Ima nas svakakvih i to je dobro. Čudni smo mi na vutri. Normalni a nenormalni. Normalno nenormalni. </p><p></p><p>E, gde nam je Natura?... Nema je neko vreme. Baš mi fali.</p><p></p><p>Hoću da pozdravim jednog našeg člana. Baš sam se zbližio sa njim i kako god da se stvari budu odvijale u budućnosti mislim da je jedan od iskrenijih ovde. To je opa cupa. Brate opa cupa veliki pozdrav od Hookera...</p><p></p><p>I da prekinem na vreme, da opet ne bi nešto zaebao po običaju. Hteo bih da pošaljem i iskren pozdrav Haze Seeker-u, naučio sam od njega jako bitnu stvar, ali nekom drugom prilikom o tome.</p><p></p><p>I Vevericu pozdravljam, i eto.</p><p></p><p></p><p>Ajde Hook, prekidaj .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 220920, member: 26257"] E sad ću da pišem, svašta ću da pišem, došlo mi... Mnogo stvari mi se mota po glavi, nepovezanih, nema veze, kako mi koja dodje tako ću da pišem. Nešto razmišljam. Družim se sa našom biljkom dugo već. Od neke, uh koje godine treba sad izračunati, imao sam oko petnest ,znači od neke 1983/84 godine ako sam dobro izračunao. Ali nikad nisam nešto posadio, do prošle godine i nikle muške mamu im.. Ove mladje generacije napredne u phichku materinu, svaka vam čast, ozbiljno. Hehe, pade mi sad na pamet, na znam jesam li već pisao o tome. Radio sam skoro dve godine u centralnoj Srbiji na gradjevini, sad se kao nešto krijem, neću da kažem gde sam radio, bruka. U Kragujevcu, demontirali Zastavu, sadašnji Fiat, i jedan lik što je radio sa nama a iz Kragujevca je, pričao mi priču za nekog njegovog drugara, budalu. Priča ide ovako. Oženjen čovek, ima dete od neke četiri godine, stavila žena dete na nošu i hoće da izadje u prodavnicu. Kaže mužu, svojevrsnoj budali, pripazi dete dok se ne vratim. Ona ode, a njemu pade na pamet , podigne dete sa noše, istovari se on u nošu i vrati dete nazad. Žena dodje kući, pita jesi li proveravao, on slegne ramenima, ona podigne dete i ima šta videti, vrisne, i trk na telefon, zove hitnu pomoć...Ebem ti sreću. Šta sve živom čoveku padne na pamet, strašno... Dobro mi je ovde sa vama. Ima nas svakakvih i to je dobro. Čudni smo mi na vutri. Normalni a nenormalni. Normalno nenormalni. E, gde nam je Natura?... Nema je neko vreme. Baš mi fali. Hoću da pozdravim jednog našeg člana. Baš sam se zbližio sa njim i kako god da se stvari budu odvijale u budućnosti mislim da je jedan od iskrenijih ovde. To je opa cupa. Brate opa cupa veliki pozdrav od Hookera... I da prekinem na vreme, da opet ne bi nešto zaebao po običaju. Hteo bih da pošaljem i iskren pozdrav Haze Seeker-u, naučio sam od njega jako bitnu stvar, ali nekom drugom prilikom o tome. I Vevericu pozdravljam, i eto. Ajde Hook, prekidaj . [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom