Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 218879" data-attributes="member: 26257"><p>Ovo su naduvani postovi i ovde mogu šta hoću...I ja sam otvorio ovu temu i baš me zabole šta ćete misliti o meni. Ban, pa šta...</p><p></p><p>Psovke su do sad cenzurisali tako da ću da promenim poneko slovo da se ne bi pojavila neka zvezdica...</p><p></p><p><strong>Hebite</strong> se svi vi i ja sa vama zajedno. Noćas sam rekao javno -JESTE JA DUVAM I ŠTA MI MOŽETE ...I VUTRA JE ZDRAVA I NIJE DROGA I SVI STE GLUPAVI I BOLI ME KURC ZA VAS... Ja to kažem sa svoje 43 godine pred gomilom ljudi, naduvan...</p><p></p><p>Ma ko ih hebe...</p><p></p><p>Nego, živim u relativno malom gradu. Za par dana će priča da se proširi. Vidi,ozbiljan čovek,otac dvoje dece i drogira se... Ja se drogiram hebo te.Drogiram se drogom koja se zove vutra.</p><p>Sutra ću da se pravdam, a opravdanje će da mi bude - NISAM TAKO MISLIO BIO SAM PIJAN.</p><p></p><p>Kao bolje je biti pijan nego naduvan.</p><p></p><p>Bruka...</p><p></p><p>Ma, nema veze... Evo jedna pesma koju ću postaviti na tri mesta noćas. Ovde, pa prvo ovde, pa onda u "šta se sluša", pa onda u "jednostavno tekstovi"...</p><p></p><p>E tako se osećam noćas...</p><p></p><p>[video=youtube;KrO3AgonFm0]http://www.youtube.com/watch?v=KrO3AgonFm0[/video]</p><p></p><p>Ma , svi vi i ja sa vama... Čovek je vreća go.vana...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 218879, member: 26257"] Ovo su naduvani postovi i ovde mogu šta hoću...I ja sam otvorio ovu temu i baš me zabole šta ćete misliti o meni. Ban, pa šta... Psovke su do sad cenzurisali tako da ću da promenim poneko slovo da se ne bi pojavila neka zvezdica... [B]Hebite[/B] se svi vi i ja sa vama zajedno. Noćas sam rekao javno -JESTE JA DUVAM I ŠTA MI MOŽETE ...I VUTRA JE ZDRAVA I NIJE DROGA I SVI STE GLUPAVI I BOLI ME KURC ZA VAS... Ja to kažem sa svoje 43 godine pred gomilom ljudi, naduvan... Ma ko ih hebe... Nego, živim u relativno malom gradu. Za par dana će priča da se proširi. Vidi,ozbiljan čovek,otac dvoje dece i drogira se... Ja se drogiram hebo te.Drogiram se drogom koja se zove vutra. Sutra ću da se pravdam, a opravdanje će da mi bude - NISAM TAKO MISLIO BIO SAM PIJAN. Kao bolje je biti pijan nego naduvan. Bruka... Ma, nema veze... Evo jedna pesma koju ću postaviti na tri mesta noćas. Ovde, pa prvo ovde, pa onda u "šta se sluša", pa onda u "jednostavno tekstovi"... E tako se osećam noćas... [video=youtube;KrO3AgonFm0]http://www.youtube.com/watch?v=KrO3AgonFm0[/video] Ma , svi vi i ja sa vama... Čovek je vreća go.vana... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom