Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 218106" data-attributes="member: 26257"><p>Ljudi ja stvarno ne znam kako da izvedem da neka lepa biljka poraste u mojoj kući.</p><p></p><p>Prostorije u mojoj kući - hodnik ( tu ne mogu ništa ), kupatilo ( ne može ), dečija soba ( nema smisla ), dnevna soba ( nema šanse, prometno ko na autobuskoj stanici ), kuhinja i trpezarija ( ma nemoguće ), špajz ( mali i nema grejanja ) i spavaća soba ( u nedostatku novca za grejanje cele kuće, a grejem se na struju, tu prostoriju ne grejemo zbog štednje, hladno kao u sarkofagu, ne može ). Još ostaje tavan koji nema struje a i hladno, podruma nemam.</p><p></p><p>U glavi mi je kombinacija sa kumom, koji mi je inače kao brat, znamo se od malih nogu, kod njega u podrumu bi moglo nešto da se izvede, ima radionicu u koju samo on ulazi, toplo, lepo. E, sad koliko je to pametno, ne znam.</p><p></p><p>Kako sam krenuo, dočekaću ja april pa onda napolje, to mi je trenutno najrealnija mogućnost, ali ko zna.</p><p></p><p>Nego, u nedostatku gore navedenih uslova za, moderno rečeno, indoor ja čitam i učim, ali stvarno. I noćas dodjem u situaciju da mi se sve pomešalo u glavi. Da li zbog uticaja ovoga što sam dunuo pre nekih sat vremena ili ne, ali ja sad ne znam ništa. Koja jačina sijalica za koju veličinu box-a - trt nemam pojma, koje sorte - trt nemam pojma, koja temparatura - trt nemam pojma, vlažnost - trt, ph - trt, režim svetla - trt, djubrenje - trt, trt, trt, trt ... Ništa ne znam. Kako mi se zove žena - trt ... Moram malo da prestanem da čitam, pa da...Da se sve lepo staloži i složi u ovom bućkurišu od mog mozga.</p><p></p><p>E da, ima li Veverice gde, nema ga neko vreme, da nije nešto zaebao ne do bog...</p><p></p><p>I još jednom da zamolim. U OVOJ TEMI PIŠEMO SAMO KAD SMO NADUVANI !!!!</p><p></p><p>I još da ubacim neku pesmu, neće da škodi</p><p></p><p>[video=youtube;u5HRzaOFhec]http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec[/video]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 218106, member: 26257"] Ljudi ja stvarno ne znam kako da izvedem da neka lepa biljka poraste u mojoj kući. Prostorije u mojoj kući - hodnik ( tu ne mogu ništa ), kupatilo ( ne može ), dečija soba ( nema smisla ), dnevna soba ( nema šanse, prometno ko na autobuskoj stanici ), kuhinja i trpezarija ( ma nemoguće ), špajz ( mali i nema grejanja ) i spavaća soba ( u nedostatku novca za grejanje cele kuće, a grejem se na struju, tu prostoriju ne grejemo zbog štednje, hladno kao u sarkofagu, ne može ). Još ostaje tavan koji nema struje a i hladno, podruma nemam. U glavi mi je kombinacija sa kumom, koji mi je inače kao brat, znamo se od malih nogu, kod njega u podrumu bi moglo nešto da se izvede, ima radionicu u koju samo on ulazi, toplo, lepo. E, sad koliko je to pametno, ne znam. Kako sam krenuo, dočekaću ja april pa onda napolje, to mi je trenutno najrealnija mogućnost, ali ko zna. Nego, u nedostatku gore navedenih uslova za, moderno rečeno, indoor ja čitam i učim, ali stvarno. I noćas dodjem u situaciju da mi se sve pomešalo u glavi. Da li zbog uticaja ovoga što sam dunuo pre nekih sat vremena ili ne, ali ja sad ne znam ništa. Koja jačina sijalica za koju veličinu box-a - trt nemam pojma, koje sorte - trt nemam pojma, koja temparatura - trt nemam pojma, vlažnost - trt, ph - trt, režim svetla - trt, djubrenje - trt, trt, trt, trt ... Ništa ne znam. Kako mi se zove žena - trt ... Moram malo da prestanem da čitam, pa da...Da se sve lepo staloži i složi u ovom bućkurišu od mog mozga. E da, ima li Veverice gde, nema ga neko vreme, da nije nešto zaebao ne do bog... I još jednom da zamolim. U OVOJ TEMI PIŠEMO SAMO KAD SMO NADUVANI !!!! I još da ubacim neku pesmu, neće da škodi [video=youtube;u5HRzaOFhec]http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec[/video] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom