Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 214686" data-attributes="member: 26257"><p>Sad sam se vratio sa koncerta. Ne,nije dobro, sad sam sa vratio kući a koncert je završen oko 22.00. E to je dobro. Grunuo jednu pre koncerta, pa se na koncertu sreo sa ortacima, pa grunuli jednu posle koncerta, pa svratili na 1,2,3...7-8 piva, pa grunuli još jednu, pa kući.</p><p></p><p>Uglavnom, koncert je bio fenomenalan... Evo da probam da vam prenesem delić atmosere...</p><p></p><p>[video=youtube;FX736biDAyY]http://www.youtube.com/watch?v=FX736biDAyY[/video]</p><p></p><p>Jeste, priznajem , ja sam Crnogorac A oni sviraju " Još ne sviće rujna zora " ... Fala bogu da i kod nas neko svira gitaru ... I to još kako, Srdjan Bulatović ima zvanje Doktor Gitare a NIkčević Ima zvanje Majstor Flamenka koje je stekao negde u južnim državama... :dada</p><p></p><p>Uglavnom, došlo mi da se hvalim, a proveo sam se fenomenalno... Sviraju ljudi, svaka im dala...</p><p></p><p>Edit - Živim i rodjen sam u Vojvodini, al sam Crnogorac... I lasta se rodi u štali pa nije krava nego lasta, jbg...Hoću da kažem da sam baš ponosan kad vidim i čujem ovako nešto...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 214686, member: 26257"] Sad sam se vratio sa koncerta. Ne,nije dobro, sad sam sa vratio kući a koncert je završen oko 22.00. E to je dobro. Grunuo jednu pre koncerta, pa se na koncertu sreo sa ortacima, pa grunuli jednu posle koncerta, pa svratili na 1,2,3...7-8 piva, pa grunuli još jednu, pa kući. Uglavnom, koncert je bio fenomenalan... Evo da probam da vam prenesem delić atmosere... [video=youtube;FX736biDAyY]http://www.youtube.com/watch?v=FX736biDAyY[/video] Jeste, priznajem , ja sam Crnogorac A oni sviraju " Još ne sviće rujna zora " ... Fala bogu da i kod nas neko svira gitaru ... I to još kako, Srdjan Bulatović ima zvanje Doktor Gitare a NIkčević Ima zvanje Majstor Flamenka koje je stekao negde u južnim državama... :dada Uglavnom, došlo mi da se hvalim, a proveo sam se fenomenalno... Sviraju ljudi, svaka im dala... Edit - Živim i rodjen sam u Vojvodini, al sam Crnogorac... I lasta se rodi u štali pa nije krava nego lasta, jbg...Hoću da kažem da sam baš ponosan kad vidim i čujem ovako nešto... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom