Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Tropico" data-source="post: 209785" data-attributes="member: 8401"><p>Vrijeme: 14:38</p><p>Mjesto radnje: supak europe</p><p>Uduvan: poprilicno</p><p>U kratkim rukavima cekam jebeni prijevoz, mozda bi i vlakom zaplovija, sve se mislim a ponekad se mislim jeli me mati rodila u vlaku. volim vlakove starije garniture. ne volim one nove nagibne. Na tome se zahvaljujem gospodicni Recesiji i nesposobnoj vladajucoj garnituri a i prijasnjima. </p><p>Citam sad preko faking moba prijasnje postove. svu bi mi da izademo iz govana u kojim se nalazimo. dio smo sistema koji se vrti. u tom sistemu svaki dan netko na j ebe, duzan ili neduzan, svejedno je. to je mehanizam a mehanizam dusu nema. nije me strah samog mehanizma, strah ne pijuna koji se nalaze u tom mehanizmu. strah me je jer ti isti pijuni umiru u takvom sustavu ili prelaze na tamnu stranu. zrtvuju svoje duse da bi postali mehanizam.</p><p></p><p>za izaci iz takvog sustava potrebno je da se presadimo u druge pitare. pitare koji nece biti napunjeni mrznjom, pohlepom, kapitalizmom i slicnim sra njima. U vecini slucajeva tesko je izaci iz takvog neceg ali pokusati treba. </p><p></p><p>Poruka dana: ne ocajavajte! </p><p></p><p>Btw dok sam ovo pisa dehidrira sam, rad je posta intezivniji a i sunce me udrilo. </p><p></p><p>pis!</p><p></p><p>Btw kupija na pijaci kilo mandarina ;-)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tropico, post: 209785, member: 8401"] Vrijeme: 14:38 Mjesto radnje: supak europe Uduvan: poprilicno U kratkim rukavima cekam jebeni prijevoz, mozda bi i vlakom zaplovija, sve se mislim a ponekad se mislim jeli me mati rodila u vlaku. volim vlakove starije garniture. ne volim one nove nagibne. Na tome se zahvaljujem gospodicni Recesiji i nesposobnoj vladajucoj garnituri a i prijasnjima. Citam sad preko faking moba prijasnje postove. svu bi mi da izademo iz govana u kojim se nalazimo. dio smo sistema koji se vrti. u tom sistemu svaki dan netko na j ebe, duzan ili neduzan, svejedno je. to je mehanizam a mehanizam dusu nema. nije me strah samog mehanizma, strah ne pijuna koji se nalaze u tom mehanizmu. strah me je jer ti isti pijuni umiru u takvom sustavu ili prelaze na tamnu stranu. zrtvuju svoje duse da bi postali mehanizam. za izaci iz takvog sustava potrebno je da se presadimo u druge pitare. pitare koji nece biti napunjeni mrznjom, pohlepom, kapitalizmom i slicnim sra njima. U vecini slucajeva tesko je izaci iz takvog neceg ali pokusati treba. Poruka dana: ne ocajavajte! Btw dok sam ovo pisa dehidrira sam, rad je posta intezivniji a i sunce me udrilo. pis! Btw kupija na pijaci kilo mandarina ;-) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom