Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 208235" data-attributes="member: 26257"><p>Pitaju ciga kako živi. Kaže cigo :</p><p>- Nemam posao, nemam struju, nemam vodu, nemam šta da jedem, ma nema šta nemam !</p><p></p><p>Hahahaa... To se ja kao smejem. </p><p>Možda sam ovo trebao postaviti u viceve, ma nema veze, ebo ga ja ...</p><p></p><p></p><p>Nego, zamolio bih cenjeno članstvo da poštuju prvo, osnovno i jedino pravilo ove teme a to je - KUCKAJ OVDE SAMO KAD SI NA DIMU .... SAMO I ISKLJUČIVO ONDA !!! Nema protekcije ni za administratore ni za moderatore ni za akumulatore i karburatore, ni za koga ...Eto da podsetim. Vjeverica nije ni jednom izdao do sad, cenim to.</p><p></p><p>Hahahaa... Sad se stvarno smejem.</p><p></p><p>E kad sam ovo iznad ovako lepo sročio, da napišem još nešto. Lepo sam se nadimio, sad je oko 19.00 sati, hvatam zalet, odoh noćas malo da se vidim sa mojima pa šta nam bog da... Volim ja na vreme da se pripremim, nije na odmet a višak nosim. Hteo sam da fotografišem pa da postavim tamo, ima neka tema Šta se puši ili nešto slično, ebem li ga, ali ne mogu sad, ne da mi se, nešto me hebe kadriranje trenutno ... A sutra pre deset ne moram ustajati, lepo...</p><p></p><p>Da li da se tuširam ili ne. Šta ima da se tuširam ko da će biti nekih žena. A i pustiće me ako se budem istuširao. Nema veze, imam još,odoh da plaknem bulju pa se čujemo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 208235, member: 26257"] Pitaju ciga kako živi. Kaže cigo : - Nemam posao, nemam struju, nemam vodu, nemam šta da jedem, ma nema šta nemam ! Hahahaa... To se ja kao smejem. Možda sam ovo trebao postaviti u viceve, ma nema veze, ebo ga ja ... Nego, zamolio bih cenjeno članstvo da poštuju prvo, osnovno i jedino pravilo ove teme a to je - KUCKAJ OVDE SAMO KAD SI NA DIMU .... SAMO I ISKLJUČIVO ONDA !!! Nema protekcije ni za administratore ni za moderatore ni za akumulatore i karburatore, ni za koga ...Eto da podsetim. Vjeverica nije ni jednom izdao do sad, cenim to. Hahahaa... Sad se stvarno smejem. E kad sam ovo iznad ovako lepo sročio, da napišem još nešto. Lepo sam se nadimio, sad je oko 19.00 sati, hvatam zalet, odoh noćas malo da se vidim sa mojima pa šta nam bog da... Volim ja na vreme da se pripremim, nije na odmet a višak nosim. Hteo sam da fotografišem pa da postavim tamo, ima neka tema Šta se puši ili nešto slično, ebem li ga, ali ne mogu sad, ne da mi se, nešto me hebe kadriranje trenutno ... A sutra pre deset ne moram ustajati, lepo... Da li da se tuširam ili ne. Šta ima da se tuširam ko da će biti nekih žena. A i pustiće me ako se budem istuširao. Nema veze, imam još,odoh da plaknem bulju pa se čujemo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom