Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Napušena Vjeverica" data-source="post: 208225" data-attributes="member: 9785"><p>Sad sam se sjetio...</p><p></p><p>Jedna kutija cigareta ima oko 15g duhana. Ona obicna, ne 100s, znaci tipa marlboro, ronhil, walter.... kratki ne dugi.</p><p>Jedan pusac popusi i po 3 kutije cigareta na dan. To je oko 45g, vise manje.</p><p></p><p>Jedan tjedan ima 7 dana, znaci tjedno popusi oko 315g duhana sto je mjesecno oko 945 grama duhana.</p><p></p><p></p><p>Kad bi se vutra legalizirala, pao bi broj pusaca i smanjio bi se broj prodanih duhana grama drasticno. Zato duhanski lobi korumpira ljude protiv legalizacije.</p><p></p><p></p><p>I sad recimo npr da se legalizira, kolko bi prosjecan pusac trave popusio trave dnevno? 1g? Narasla bi mu tolerancija nakon par tjedana drasticno i ta dnevna doza vise ne bi bila 1g nego bar 3g dnevno. Nakon 2,3 godine pusenja opet bi narasla toleracnija zbog svakodnevnog konzumiranja. Onda bi pusac trave pusio 10g trave dnevno, kao nekada cigarete.</p><p></p><p></p><p>Tada bi dobili kanabis lobi koji bi opet korumpirao politicare protiv dekriminalizacije trave.</p><p></p><p></p><p>I tak</p><p></p><p>Nemam pojma zakaj ovo pisem naduvo sam se pa mi doslo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Napušena Vjeverica, post: 208225, member: 9785"] Sad sam se sjetio... Jedna kutija cigareta ima oko 15g duhana. Ona obicna, ne 100s, znaci tipa marlboro, ronhil, walter.... kratki ne dugi. Jedan pusac popusi i po 3 kutije cigareta na dan. To je oko 45g, vise manje. Jedan tjedan ima 7 dana, znaci tjedno popusi oko 315g duhana sto je mjesecno oko 945 grama duhana. Kad bi se vutra legalizirala, pao bi broj pusaca i smanjio bi se broj prodanih duhana grama drasticno. Zato duhanski lobi korumpira ljude protiv legalizacije. I sad recimo npr da se legalizira, kolko bi prosjecan pusac trave popusio trave dnevno? 1g? Narasla bi mu tolerancija nakon par tjedana drasticno i ta dnevna doza vise ne bi bila 1g nego bar 3g dnevno. Nakon 2,3 godine pusenja opet bi narasla toleracnija zbog svakodnevnog konzumiranja. Onda bi pusac trave pusio 10g trave dnevno, kao nekada cigarete. Tada bi dobili kanabis lobi koji bi opet korumpirao politicare protiv dekriminalizacije trave. I tak Nemam pojma zakaj ovo pisem naduvo sam se pa mi doslo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom