Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Napušena Vjeverica" data-source="post: 206953" data-attributes="member: 9785"><p>Sestro pimp, ja te nis ne kuzim al gledo sam ti profil ima dosta vremena, imas neku zanimljivu energiju, posalji mi inbox da te vidim o cem se radi.... ak neces ne moras nije bed, samo sam znatizeljan, nis drugo da ne bi pomislila hehe.</p><p></p><p></p><p></p><p>Uglavnom, stah htio rec... evo izmislih novu rec "stah" jel valjana? Ma jest, ima smisao, ako neko ne zna, necu mu objasnjavat jer sam mrtav ubijen a sutra se necu sjecat kaj sam pricall ovdje haaahhah jesam bolestan</p><p></p><p></p><p></p><p>Uglavno, htjedoh reci, Hooker bas si super lik, mislim da bi te bilo vrh upoznat uzivo i otici na par dana zajebavat se s tobom, jedna vecer bi bila premalo da se izdruzimo ko ljudi, ljudi se znaju sto godina pa se opet ne znaju, znas kak to ide, svako zivi u svom svijetu</p><p></p><p></p><p>Uglavnom ponavljam se tuzite me htjedoh reci zvijela vutra volim vas sve, bas ste super, bez vas ne bi sad bio naduvan ko isus krist hahaah oprostite na izrazu al bukvalno i sta htjedoh rec ne znam ak nastavim uvrijedit cu nekog ne zamjerite, poanta price:</p><p></p><p></p><p>Hook odlicna tema</p><p>Ekipa super ste ekipa</p><p>Forume, sto nisi malo ljepsi da te poljubim u ekran sunce ti tvoje nelijepo hahahahahah</p><p></p><p></p><p>Natura ,poseban pozdrav, seka moja, salje ti pusu bato :*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Napušena Vjeverica, post: 206953, member: 9785"] Sestro pimp, ja te nis ne kuzim al gledo sam ti profil ima dosta vremena, imas neku zanimljivu energiju, posalji mi inbox da te vidim o cem se radi.... ak neces ne moras nije bed, samo sam znatizeljan, nis drugo da ne bi pomislila hehe. Uglavnom, stah htio rec... evo izmislih novu rec "stah" jel valjana? Ma jest, ima smisao, ako neko ne zna, necu mu objasnjavat jer sam mrtav ubijen a sutra se necu sjecat kaj sam pricall ovdje haaahhah jesam bolestan Uglavno, htjedoh reci, Hooker bas si super lik, mislim da bi te bilo vrh upoznat uzivo i otici na par dana zajebavat se s tobom, jedna vecer bi bila premalo da se izdruzimo ko ljudi, ljudi se znaju sto godina pa se opet ne znaju, znas kak to ide, svako zivi u svom svijetu Uglavnom ponavljam se tuzite me htjedoh reci zvijela vutra volim vas sve, bas ste super, bez vas ne bi sad bio naduvan ko isus krist hahaah oprostite na izrazu al bukvalno i sta htjedoh rec ne znam ak nastavim uvrijedit cu nekog ne zamjerite, poanta price: Hook odlicna tema Ekipa super ste ekipa Forume, sto nisi malo ljepsi da te poljubim u ekran sunce ti tvoje nelijepo hahahahahah Natura ,poseban pozdrav, seka moja, salje ti pusu bato :* [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom