Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
"Moj mozak je kao otvoreni padobran koji pomno bira gdje leti i gdje će sletiti,a marihuana je kao fini povjetarac zbog kojeg dodatno uživam u letu..povjetarac utječe na let ali padobran je svejedno glavni..Vjetrova se treba bojati "
Ovo sam htio napisati na status..bez ikakve namjene krenuo osvježiti status i mozak mi ove riječi izbacio..al jbg predugacko za status...nisam htio zbrisati jer mi se bas sviđa misao.. pošto naduvan sam baš fino mislim da je ovo prava tema aahah
Kanabis je bio priznat kao lekovita biljka pre prohibicije i apoteke su pravile razne tinkture i sirupe od travke . Rik Simpson je srećom to negde čuo pa rešio da proba hash oil za svoju muku ... Negde se čuje da je imao rak kože a negde - rak pluća ...
Iako je marihuana zabranjena zakonom u Americi iz već prežvakanih razloga , ljudi je se nisu odrekli i nije se samo pušilo ... pogotovo Indijanci su držali do svojih tradicija i narodne medicine ...
Mi smo skloni da mislimo da smo mnooooogo pametni a istina je da su mnoge cool stvari odavno izmišljene ali se kriju od ljudi iz različitih razloga ...
gledam dnevnjak i nesto me podseti na ragbi, americki, jos vise na onu po meni najbolu tekmu izmedju grin beja i patriotsa, 90 i neke, so... a kako sam bas izdimio lim.sk. nadjoh je na tjubu, otorih pivo i kikiriki, i najgore od svega pomislim da sam kao oni stereotipni ameri, nedeljom popodne sto gledaju nfl
ahahahah
rano zaspao,rano se ustao,rano zapalio joint,rano mi bijaše za kavu
5 sati ujutro,mrak ptičice cvrkuću,prvi dim Evo sada je pola 7,još se nije potpuno razdanilo,malo me popustilo
E sad može kavica
probudio se iz vedra neba, reko daj odma buksna, frape bananamljeko...šta da radim, bebama se sunce pali za 4 sata, reko ajmo lagano zarosit...
sad sam ih 10 min šprico sa onom maglicom iz pumpice za šampone za stakla...
Od ove pjesme Human mi se diže kosa na glavi...
Ono kad imaš kolege koji vrte istu playlistu svaki božji dan, skaču i pjevaju na Katy Perry i slično, a sve sami Teretana Boys, testosteron pršti iz njih...
Nisam nikad imao paranoju od vutre, osim u slucaju kada uzmem ulje koje "startuje" tek nakon 2h od konzumacije,
pa se negde vec nakon 1.5h isparanoisem da li ce me uopste ufatiti
Ne znam ko je postavio ispod HOOKER(što je moj virtuelni naziv ovde), Music support. To me se baš dojmilo, što bi rekli moja braća Hrvati, pa bi baš voleo da znam ko je od vas to dodao... Eto... Ko god bio, hvala, mada u poslednje vreme baš i nešto nisam aktivan na tom polju... Potrudiću se da se popravim, ima tu još materijala naravno. Hooker, MUSIC SUPPORT, baš mi lepo zvuči.. Hvala!