Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
My Little Growe Room
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Titus" data-source="post: 399428" data-attributes="member: 42974"><p>Pozdrav svima...</p><p>Evo, 4 mjeseca nakon, imam prvu berbu.</p><p>Katastrofa, napravio sam toliko pogresaka da ne znam nit dali da ih pisem...</p><p></p><p>POGRESKE:</p><p>Ostavio sam biljku mjesec dana samu, nije bila sama, mama ju je pazila ali nakon tih mjesec dana kad sam dosao doma, bile su u boxu 2 muske biljke i jedna koja tada mozda jos nije bila oplodena.</p><p>Ostala je dakle samo ta jedna...</p><p>Sve je bilo super do kraja 3 mjeseca kada je prestala rasti...</p><p>Ona je pocela bujati, skratio sam joj svjetlo na 12/12 pa kasnije na 8/16...</p><p>Previse vlage u zraku....</p><p>Listovi su unazad mjesec dana poceli zutiti, mislio sam mozda sam joj stavio previse vode, previse nutrijenata, nisam provjeravao PH vode... mozda je zbog "sranje" od zemlje koju sam kupio....</p><p>Danas sam je pobro jer nemam vise strpljenja... </p><p>Dobio sam malu biljcicu sa ne razvijenim u potpunosti budovima, i kad sam je isao sisat, primjetio sam ispod budova 2-3 sjemenke na svakom budu..</p><p>I sada, sta je musko, zensko, hemafrodit, transexualac.... </p><p>Bilo kako bilo stavio bih slike al mob mi je crko, stavim danas-sutra slike od onoga sto sam pobrao....</p><p></p><p>REZULTAT:</p><p>Naucio sam da je jako vazno mjerit PH vode, i vlaznost zraka te je ne previse zaljevati... I naravno ne ostaviti je bez nadzora.... </p><p></p><p>NEXT:</p><p>Pripremam box za ciscenje prvo, pa kroz tjedan dana sve pocistiti pripremit novu sadnju. Jos imam oko 5 sjemenki koje sam bio narucio. Plus ove nove... Sta s tim novima, jesu i one dobre za sadnju?</p><p></p><p>I tako.... Za iskustvo je ok, Nisam zadovoljan, nisam dobio ono sta mi treba za sta mi treba ali ide nova tura uskoro....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Titus, post: 399428, member: 42974"] Pozdrav svima... Evo, 4 mjeseca nakon, imam prvu berbu. Katastrofa, napravio sam toliko pogresaka da ne znam nit dali da ih pisem... POGRESKE: Ostavio sam biljku mjesec dana samu, nije bila sama, mama ju je pazila ali nakon tih mjesec dana kad sam dosao doma, bile su u boxu 2 muske biljke i jedna koja tada mozda jos nije bila oplodena. Ostala je dakle samo ta jedna... Sve je bilo super do kraja 3 mjeseca kada je prestala rasti... Ona je pocela bujati, skratio sam joj svjetlo na 12/12 pa kasnije na 8/16... Previse vlage u zraku.... Listovi su unazad mjesec dana poceli zutiti, mislio sam mozda sam joj stavio previse vode, previse nutrijenata, nisam provjeravao PH vode... mozda je zbog "sranje" od zemlje koju sam kupio.... Danas sam je pobro jer nemam vise strpljenja... Dobio sam malu biljcicu sa ne razvijenim u potpunosti budovima, i kad sam je isao sisat, primjetio sam ispod budova 2-3 sjemenke na svakom budu.. I sada, sta je musko, zensko, hemafrodit, transexualac.... Bilo kako bilo stavio bih slike al mob mi je crko, stavim danas-sutra slike od onoga sto sam pobrao.... REZULTAT: Naucio sam da je jako vazno mjerit PH vode, i vlaznost zraka te je ne previse zaljevati... I naravno ne ostaviti je bez nadzora.... NEXT: Pripremam box za ciscenje prvo, pa kroz tjedan dana sve pocistiti pripremit novu sadnju. Jos imam oko 5 sjemenki koje sam bio narucio. Plus ove nove... Sta s tim novima, jesu i one dobre za sadnju? I tako.... Za iskustvo je ok, Nisam zadovoljan, nisam dobio ono sta mi treba za sta mi treba ali ide nova tura uskoro.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
My Little Growe Room
Bottom