Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Mutacije i deformacije Cannabisa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 641573" data-attributes="member: 66419"><p>NL mi ima 2 polioplodna vrha. Stavljam ga na 12/12pa če se bolje vidjet!</p><p></p><p>Dobija hranu isto kao i biljka do nje! Panel je 60cm od biljki. Ona nije topana i ako se sječaš bila je na 4 knjige, da bi bila iste visine. Sada je višja!</p><p>[ATTACH]282491[/ATTACH]</p><p></p><p>Ona je nakon strecha, prije 7.tjedana, imala isto spigane listove. Prvo sam mislio, da je revegetirala, ali nemoguče. Višak dušika, ali budda do nje, cakli se od trihoma i konfiguira ljepe vrhove. Temperatura je oko 29°. Kada su največe vručine, spavaju!</p><p>Dat če ona velike vrhove. Nije propala!</p><p>Terao sam ih sa Iguana bloom, Nirvana, big bud i Carboload.</p><p>Da ova druga nije toliko ljepo ispala i ja bi pomislio, da se kuha! [ATTACH=full]282492[/ATTACH]</p><p>Evo, isti strain"Laughing budda", desna je ko bombon, a ljeva mora da je neka deformacija. Strechala je 150%, možda i više!</p><p>Ima 9 velikih vrhova i iz 2 rastu po 4,5 vrha.</p><p>[ATTACH]282493[/ATTACH]Ispod je vrhčina i prije tjedan dana su se listovi počeli frkat i formirat vrh. Vjerojatno če morat 2,3 tjedna dulje ostat. Ali, prehrana je ok! Temperatura mi je bolja, nego zimi!</p><p>Ja isto mislim, da ona sama, sebe topa. Nju sam, isto kao i drugu u 20L.pot i samo ist. Kroz swich je metar otišla u vis!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 641573, member: 66419"] NL mi ima 2 polioplodna vrha. Stavljam ga na 12/12pa če se bolje vidjet! Dobija hranu isto kao i biljka do nje! Panel je 60cm od biljki. Ona nije topana i ako se sječaš bila je na 4 knjige, da bi bila iste visine. Sada je višja! [ATTACH alt="15609057892443156448493309491419.jpg"]282491[/ATTACH] Ona je nakon strecha, prije 7.tjedana, imala isto spigane listove. Prvo sam mislio, da je revegetirala, ali nemoguče. Višak dušika, ali budda do nje, cakli se od trihoma i konfiguira ljepe vrhove. Temperatura je oko 29°. Kada su največe vručine, spavaju! Dat če ona velike vrhove. Nije propala! Terao sam ih sa Iguana bloom, Nirvana, big bud i Carboload. Da ova druga nije toliko ljepo ispala i ja bi pomislio, da se kuha! [ATTACH type="full" alt="15609064839983499232460981936994.jpg"]282492[/ATTACH] Evo, isti strain"Laughing budda", desna je ko bombon, a ljeva mora da je neka deformacija. Strechala je 150%, možda i više! Ima 9 velikih vrhova i iz 2 rastu po 4,5 vrha. [ATTACH alt="15609065086401416961940667329540.jpg"]282493[/ATTACH]Ispod je vrhčina i prije tjedan dana su se listovi počeli frkat i formirat vrh. Vjerojatno če morat 2,3 tjedna dulje ostat. Ali, prehrana je ok! Temperatura mi je bolja, nego zimi! Ja isto mislim, da ona sama, sebe topa. Nju sam, isto kao i drugu u 20L.pot i samo ist. Kroz swich je metar otišla u vis! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Mutacije i deformacije Cannabisa
Bottom