Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Mutacije i deformacije Cannabisa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 558330" data-attributes="member: 76570"><p>Zna li netko o cemu je ovdje rjec. Slika nije najbolja ali moze se vidjet o cemu govorim.stavjam sliku od grana izraslih kod listova koji drze opnu, znao sam to i prije nekad ali bilo bi zakržljalo pa bi otkinuo ili bi samo otpalo s vremenom. Znaci radi se o listovima glatkim onim koji se otvore prvi kad sjemenka odbaci opnu[ATTACH]178540[/ATTACH] . Inace sam biljku topirao iznad treceg kata ali uvjek sam prvi kat smatrao onaj prvi jednolist koji bude nakon odbacivanja opne,a po ovome to bi vec bio drugi kat. Dalje, jedna strana je izbacila 2 grane a druga jednu koja se nakon 2 svoja kata samotopirala i nastavila rast u dva vrha. Rjec je o auto cheeseberry 00seeds. Ne mogu sad bolje uslikat jer sam sat vremena pravio mjesto u boksu i trazio idealan kut za ostale sestre. Ovo je jedan od vrhova ovih grana[ATTACH]178541[/ATTACH]. Ako teeba bas izvuci cu sve van iz boksa pa uslikat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 558330, member: 76570"] Zna li netko o cemu je ovdje rjec. Slika nije najbolja ali moze se vidjet o cemu govorim.stavjam sliku od grana izraslih kod listova koji drze opnu, znao sam to i prije nekad ali bilo bi zakržljalo pa bi otkinuo ili bi samo otpalo s vremenom. Znaci radi se o listovima glatkim onim koji se otvore prvi kad sjemenka odbaci opnu[ATTACH]178540[/ATTACH] . Inace sam biljku topirao iznad treceg kata ali uvjek sam prvi kat smatrao onaj prvi jednolist koji bude nakon odbacivanja opne,a po ovome to bi vec bio drugi kat. Dalje, jedna strana je izbacila 2 grane a druga jednu koja se nakon 2 svoja kata samotopirala i nastavila rast u dva vrha. Rjec je o auto cheeseberry 00seeds. Ne mogu sad bolje uslikat jer sam sat vremena pravio mjesto u boksu i trazio idealan kut za ostale sestre. Ovo je jedan od vrhova ovih grana[ATTACH]178541[/ATTACH]. Ako teeba bas izvuci cu sve van iz boksa pa uslikat [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Mutacije i deformacije Cannabisa
Bottom