Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Bizzzo nema nas puno, zapravo 4 Ali jako puno povrca koristimo u prehrani i naravno, podijeli se okolo kome treba. I jos vece izgleda jer su redovi izmedu siroki tako da moze freza proci
Prvi put sadim, domaći paradajz i naspram Sharrya, nije"više" za kontinentalnu hrvatsku!
Cijelo ljeto, se brinem, da bi jednom, dao plodove. Da je grunula tuča, odu oni...
Došli su do 2.5m,onda im 1.08.režem vrhove ili ti plodne grane!
Ovako je išlo... , tu sam skužio, da to nije Sharry , stara je dobila od prijateljice domaći (sjeme) i nije ih označila. Pošto uzgajam samo taj hybrid Sharya, ne pišem koje je sjeme na kutijice! Ovo je Sharry, već početkom 7.mjeseca,daje plodove...
Dijelim ga susjedima i cijelo ga ljeto ima....
Pa ovaj domaći u 8.mjesecu
i napokon zadnji dani
Uz Chilli, to je moj vrt, ovo ljeto!
Gnojivo: kompost iz kompostera, zakopan svaku jesen, poluraspadnut i cijelo ljeto, samo voda.... @amneziaHaze, pa zna se zalomit
Njih nekako ne bih. Ali nakon što su mi kune ili lasice drugi put pojele neko crevo za servo u autu, intenzivno sam proučavao i recepte i krzna jednu noć.