Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Moj prvi grow (Bože pomozi meni i biljkama) XD
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 794453" data-attributes="member: 69460"><p>Prvu bacaj, ostalima daj vise direktnog svjetla kako god znas. Jacaj korijen hranom, mozda bi mogla drugu i topirat (na 4-5 nodi) da ide energija u formiranje jaceg donjeg dijela biljke, olaksat ces ju za ovaj gornji dio. Topiras u nadi da ides prema malo grmolikoj i siroj formi. Nedaj da se slomi, spasi izolirkom (zalijepi preko par puta i malo ojacaj), mozes i neki stap zabit uz biljku pa naslonit tu glavnu stabljiku da se penje uz njega. Koliko litara su potovi? Koliko je visoka biljka (i kolika ce bit ako ju topiras? </p><p>S ovim izduljivanjem brzo ce ti se opet desit isto, da padne pod vlastitom težinom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 794453, member: 69460"] Prvu bacaj, ostalima daj vise direktnog svjetla kako god znas. Jacaj korijen hranom, mozda bi mogla drugu i topirat (na 4-5 nodi) da ide energija u formiranje jaceg donjeg dijela biljke, olaksat ces ju za ovaj gornji dio. Topiras u nadi da ides prema malo grmolikoj i siroj formi. Nedaj da se slomi, spasi izolirkom (zalijepi preko par puta i malo ojacaj), mozes i neki stap zabit uz biljku pa naslonit tu glavnu stabljiku da se penje uz njega. Koliko litara su potovi? Koliko je visoka biljka (i kolika ce bit ako ju topiras? S ovim izduljivanjem brzo ce ti se opet desit isto, da padne pod vlastitom težinom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Moj prvi grow (Bože pomozi meni i biljkama) XD
Bottom