Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Moj prvi grow (Bože pomozi meni i biljkama) XD
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kristinam02" data-source="post: 796401" data-attributes="member: 90199"><p>UPDATE:</p><p>Biljke su posađene 26.06. znači prije 3 mjeseca. Prošle su dosta toga, od putovanja pa do invazije gusjenica. </p><p></p><p>Muški je u potpunosti zapostavljen zato i je jadan i suh. Od njega sam htjela uhvatiti sjeme pa probati ponovno saditi na proljeće. Ali na kraju ću ga upotrijebiti za maslac.</p><p> Jedna ženska je izgledala jako loše jer su je pojele gusjenice i baš je bila zakržljala, evo se oporavila. Otkinula sam sve listove koji su bilo pojedeni, a cvjetovi postaju sve veći.</p><p>[ATTACH=full]517756[/ATTACH][ATTACH=full]517757[/ATTACH][ATTACH=full]517758[/ATTACH]</p><p></p><p>Druga biljka je od početka do sada dobro. Nije bilo nekih promjena. Jedino sam primjetila kada sam ih gnojila sa kokošjim izmetom da se izmet uvijek upljesnivio pa sam morala to micati. Zaljevam ih kada se sjetim, nije više toliko toplo pa je zemlja dosta vlažna.</p><p>Ovo je druga biljka</p><p>[ATTACH=full]517759[/ATTACH][ATTACH=full]517760[/ATTACH][ATTACH=full]517761[/ATTACH]</p><p></p><p>Jedini problem koji imam je veliki manjak svjetlosti. Dobivaju onoliko koliko traje dan, pa sam razmišljala BAREM im ostaviti svjetlo upaljeno preko noći ili ih staviti pod sestrine UV/LED lampe za ugradnju noktiju. One imaju 48W, a za gnojivo ću se vratiti na plantellin koncentrat.</p><p>[ATTACH=full]517762[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kristinam02, post: 796401, member: 90199"] UPDATE: Biljke su posađene 26.06. znači prije 3 mjeseca. Prošle su dosta toga, od putovanja pa do invazije gusjenica. Muški je u potpunosti zapostavljen zato i je jadan i suh. Od njega sam htjela uhvatiti sjeme pa probati ponovno saditi na proljeće. Ali na kraju ću ga upotrijebiti za maslac. Jedna ženska je izgledala jako loše jer su je pojele gusjenice i baš je bila zakržljala, evo se oporavila. Otkinula sam sve listove koji su bilo pojedeni, a cvjetovi postaju sve veći. [ATTACH type="full"]517756[/ATTACH][ATTACH type="full"]517757[/ATTACH][ATTACH type="full"]517758[/ATTACH] Druga biljka je od početka do sada dobro. Nije bilo nekih promjena. Jedino sam primjetila kada sam ih gnojila sa kokošjim izmetom da se izmet uvijek upljesnivio pa sam morala to micati. Zaljevam ih kada se sjetim, nije više toliko toplo pa je zemlja dosta vlažna. Ovo je druga biljka [ATTACH type="full"]517759[/ATTACH][ATTACH type="full"]517760[/ATTACH][ATTACH type="full"]517761[/ATTACH] Jedini problem koji imam je veliki manjak svjetlosti. Dobivaju onoliko koliko traje dan, pa sam razmišljala BAREM im ostaviti svjetlo upaljeno preko noći ili ih staviti pod sestrine UV/LED lampe za ugradnju noktiju. One imaju 48W, a za gnojivo ću se vratiti na plantellin koncentrat. [ATTACH type="full"]517762[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Moj prvi grow (Bože pomozi meni i biljkama) XD
Bottom