Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Moć podsvesti sa WW-Paradise seeds(foto) i Shaman-Dutch passion (foto) 180W, toping, lst
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vetrenjaca123" data-source="post: 741316" data-attributes="member: 64754"><p>Ciao ekipo,</p><p>evo da izvestim malo o desavanjima kod mene u šupi a i šumi, sada su 4 Shamanke izbacene napolje ostavljene na milost i nemilost prirodi uz moje retko obilazenje do (nadam se) sredine 11 meseca, prve dve su presadjene oko 23.8 druge dve 1.9 sve su jednom zalivene sa po 6l vode i 15g yare 15-30-15 posle presadjivanja. Slike biljaka napolju su od 1.9. Sada ima vise vazduha u boksu gde su ostali WW i dva Shamana od kojih ce jedan biti bonsai projekat, u zadnjih deset dana nisam otvarao boks niti zalivao, zemlja je vec bila prst odvojena od saksije u gornjem delu tako da su pretrpele mali drought stress ali ne pokazuju vece probleme, danas zalivene sa oko 1.5l vode iz cesme odstojale pola sata bez merenja ph jer sam izgubio papir, ali definitvino bolje taj nego za rolanje, no eto vidite i sami da sam lenj i da nisam jos ubacio dodatne ventove to cu uraditi sutra sigurno MORAM. Planirao sam da sutra prebacim na 12-12, sada je u panelu 3x13.5W 6400K 2x15W 5000K 1x13.5W 2700K 2x 11.5W 2700K total 107W sutra isto dodajem jos 4x13.5W 2700K pa me zanima da li sa ovakvim odnosom Kelvina mogu da guram cvetanje? Evo ih i slike iz boksa i jedna losa iz out-a (nisam bezao ako na to mislite, Žurio sam). Da li se ekipa slaže da je vreme da prebacim na 12-12 da podsetim biljkama u boksu je 37 dan. Panel je ovih desetak dana bio na cca 30 cm sada je podignut na ok 50-55cm da se WW malo izduži dosta su mu zbijene node. Bliže vratima je Shaman.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vetrenjaca123, post: 741316, member: 64754"] Ciao ekipo, evo da izvestim malo o desavanjima kod mene u šupi a i šumi, sada su 4 Shamanke izbacene napolje ostavljene na milost i nemilost prirodi uz moje retko obilazenje do (nadam se) sredine 11 meseca, prve dve su presadjene oko 23.8 druge dve 1.9 sve su jednom zalivene sa po 6l vode i 15g yare 15-30-15 posle presadjivanja. Slike biljaka napolju su od 1.9. Sada ima vise vazduha u boksu gde su ostali WW i dva Shamana od kojih ce jedan biti bonsai projekat, u zadnjih deset dana nisam otvarao boks niti zalivao, zemlja je vec bila prst odvojena od saksije u gornjem delu tako da su pretrpele mali drought stress ali ne pokazuju vece probleme, danas zalivene sa oko 1.5l vode iz cesme odstojale pola sata bez merenja ph jer sam izgubio papir, ali definitvino bolje taj nego za rolanje, no eto vidite i sami da sam lenj i da nisam jos ubacio dodatne ventove to cu uraditi sutra sigurno MORAM. Planirao sam da sutra prebacim na 12-12, sada je u panelu 3x13.5W 6400K 2x15W 5000K 1x13.5W 2700K 2x 11.5W 2700K total 107W sutra isto dodajem jos 4x13.5W 2700K pa me zanima da li sa ovakvim odnosom Kelvina mogu da guram cvetanje? Evo ih i slike iz boksa i jedna losa iz out-a (nisam bezao ako na to mislite, Žurio sam). Da li se ekipa slaže da je vreme da prebacim na 12-12 da podsetim biljkama u boksu je 37 dan. Panel je ovih desetak dana bio na cca 30 cm sada je podignut na ok 50-55cm da se WW malo izduži dosta su mu zbijene node. Bliže vratima je Shaman. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Moć podsvesti sa WW-Paradise seeds(foto) i Shaman-Dutch passion (foto) 180W, toping, lst
Bottom