Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Moć podsvesti sa WW-Paradise seeds(foto) i Shaman-Dutch passion (foto) 180W, toping, lst
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vetrenjaca123" data-source="post: 747339" data-attributes="member: 64754"><p>Cao ekipo, da mi ne ostane i ovaj dnevnik nezavrsen evo ga i rezultat ovog growa. Posle otprilike 100 dana zivota dve najstarije biljoze, koje su u pocetku i jedine bile planirane za out, skinute su u jako losem stanju hedovi prazni nema te boje kojoj sam se nadao tj nije uspela da se odrzi potamnela je dosta i uglavnom bilo je vise lisca nego hedova, sam sajt je bio prilicno los bez dosta svetla i kad se na to doda jako kasno sadjenje, neiskustvo i nemar, ne moze ni da se ocekuje nista bolje.N o nisam nezadovoljan pocupao sam 6 biljaka skinuo hedove sa 2 rad je slab ali je ok nabaci osmeh na lice i uglavnom vrhunska za preko dana sto bi se reklo kod nas taman da te pecne, miris ima na neko livadsko cvece, ne smrdi uopste cak je i prijstnog mirisa i ukusa bez gorcine i grebanja grla,mislio sam cak da uopste nece raditi pogotovo zato sto je i sam strain low thc no eto imao sam srece. Od lisca cu napraviti puter da se prave kolacici za praznike a bice nesto i da se metne u rizlu i ukrase moja pluca. Sve u svemu od kada sam razmontirao box izgubio sam dosta volje za growanje ali su mi se izdesavale i neke poztivine promene tako da bi uskoro opet trebao da zapocnem neku indoor avanturu. Nadam se da cu odraditi jedan ozbiljan dnevnik u skorije vreme. Do tada ostajte mi zdravo i veselo!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vetrenjaca123, post: 747339, member: 64754"] Cao ekipo, da mi ne ostane i ovaj dnevnik nezavrsen evo ga i rezultat ovog growa. Posle otprilike 100 dana zivota dve najstarije biljoze, koje su u pocetku i jedine bile planirane za out, skinute su u jako losem stanju hedovi prazni nema te boje kojoj sam se nadao tj nije uspela da se odrzi potamnela je dosta i uglavnom bilo je vise lisca nego hedova, sam sajt je bio prilicno los bez dosta svetla i kad se na to doda jako kasno sadjenje, neiskustvo i nemar, ne moze ni da se ocekuje nista bolje.N o nisam nezadovoljan pocupao sam 6 biljaka skinuo hedove sa 2 rad je slab ali je ok nabaci osmeh na lice i uglavnom vrhunska za preko dana sto bi se reklo kod nas taman da te pecne, miris ima na neko livadsko cvece, ne smrdi uopste cak je i prijstnog mirisa i ukusa bez gorcine i grebanja grla,mislio sam cak da uopste nece raditi pogotovo zato sto je i sam strain low thc no eto imao sam srece. Od lisca cu napraviti puter da se prave kolacici za praznike a bice nesto i da se metne u rizlu i ukrase moja pluca. Sve u svemu od kada sam razmontirao box izgubio sam dosta volje za growanje ali su mi se izdesavale i neke poztivine promene tako da bi uskoro opet trebao da zapocnem neku indoor avanturu. Nadam se da cu odraditi jedan ozbiljan dnevnik u skorije vreme. Do tada ostajte mi zdravo i veselo! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Moć podsvesti sa WW-Paradise seeds(foto) i Shaman-Dutch passion (foto) 180W, toping, lst
Bottom