Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Moć podsvesti sa WW-Paradise seeds(foto) i Shaman-Dutch passion (foto) 180W, toping, lst
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vetrenjaca123" data-source="post: 739364" data-attributes="member: 64754"><p>Update 17.8</p><p>Poz radni narode Jugoslavije, evo da vam prenesem ukratko situaciju iz boksa, biljke za sada napreduju bez ikakvih problema, dva njaveca Shamana su se oporavila i fino guraju posle topiranja, dva srednja Shamana danas istrenirana, jedan sa supertopiranjem jedan redovno topiran, 3 najmanje prebacene iz malih saksijica u ove od 1.5 l. Jos nisam kupio zemlju za out moracu u naredna dva dana jer mi ova dva srednja Shamana vec zude za presadjivanjem, ali nemam dovoljno mesta pa sam ih zato i topirao malo ranije da bi ih usporio, nadam se da cu ove sedmice presaditi napolje dva najstarija, da ostale mogu da nastave normalno sa rastom. Biljke zalivam na cca 3-4 dana, velike sa po 1.5 l vode bez ikakve prihrane, srednje sa 1-2dcl, i oko najmanjih samo prskam zemlju da bude vlazna. Pazario sam bio bizz bloom za biljke koje ce ostati u boksu, za out ostaje yara. Svetlo udaljeno na oko 40 cm od najvecih i dalje na 84W. Takodje cu ove nedelje ubaciti jos 2 pc venta .</p><p>Svi saveti i misljenja su dobro dosli!!! Stay HIGH</p><p>Dnevni uslovi: Temperatura 28, vlaznost 60%</p><p>Nocni uslovi: Temperatura 24, vlaznost 70%</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vetrenjaca123, post: 739364, member: 64754"] Update 17.8 Poz radni narode Jugoslavije, evo da vam prenesem ukratko situaciju iz boksa, biljke za sada napreduju bez ikakvih problema, dva njaveca Shamana su se oporavila i fino guraju posle topiranja, dva srednja Shamana danas istrenirana, jedan sa supertopiranjem jedan redovno topiran, 3 najmanje prebacene iz malih saksijica u ove od 1.5 l. Jos nisam kupio zemlju za out moracu u naredna dva dana jer mi ova dva srednja Shamana vec zude za presadjivanjem, ali nemam dovoljno mesta pa sam ih zato i topirao malo ranije da bi ih usporio, nadam se da cu ove sedmice presaditi napolje dva najstarija, da ostale mogu da nastave normalno sa rastom. Biljke zalivam na cca 3-4 dana, velike sa po 1.5 l vode bez ikakve prihrane, srednje sa 1-2dcl, i oko najmanjih samo prskam zemlju da bude vlazna. Pazario sam bio bizz bloom za biljke koje ce ostati u boksu, za out ostaje yara. Svetlo udaljeno na oko 40 cm od najvecih i dalje na 84W. Takodje cu ove nedelje ubaciti jos 2 pc venta . Svi saveti i misljenja su dobro dosli!!! Stay HIGH Dnevni uslovi: Temperatura 28, vlaznost 60% Nocni uslovi: Temperatura 24, vlaznost 70% [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Moć podsvesti sa WW-Paradise seeds(foto) i Shaman-Dutch passion (foto) 180W, toping, lst
Bottom