Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PsihoCannabinolog" data-source="post: 791800" data-attributes="member: 85797"><p>Tezak je zivot nas umjetnika</p><p>Brate evo vec 2 puna sata listam dnevnik od pocetka i mogu ti rec uradio si vise nego odličan posao u bezparici... svaka ti dala... Imas moj HUGE RESPECT</p><p>I ja sam u jako slicnoj situaciji i ne preostaje mi nista drugo nego da te kopiram XD </p><p>Moja je danas izvirila iz zemlje napokon </p><p>U pitanju je APPLE FRITTER AUTO</p><p>Svojevrsni test grow sa nekom ajmo reci opremom kao i kod tebe markica po markica hahaha. Za sad imam 2 led panela 36w 6000k plus 2x 13w led strip neki i uskoro nabacujem jedno 15tak led zarulja kao i kod tebe.. Na ovoj Apple cu odma da ucim treninge i svasta po nesto ali jos ima posla pa kako god da zavrsi iskustvo i praksa su moje pa iduca tura imam spremno 2x haze berry auto i 1x Pink runtz auto</p><p>Veliki pozz za tebe i tvoju mezimicu idemo u nove pobjede</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PsihoCannabinolog, post: 791800, member: 85797"] Tezak je zivot nas umjetnika Brate evo vec 2 puna sata listam dnevnik od pocetka i mogu ti rec uradio si vise nego odličan posao u bezparici... svaka ti dala... Imas moj HUGE RESPECT I ja sam u jako slicnoj situaciji i ne preostaje mi nista drugo nego da te kopiram XD Moja je danas izvirila iz zemlje napokon U pitanju je APPLE FRITTER AUTO Svojevrsni test grow sa nekom ajmo reci opremom kao i kod tebe markica po markica hahaha. Za sad imam 2 led panela 36w 6000k plus 2x 13w led strip neki i uskoro nabacujem jedno 15tak led zarulja kao i kod tebe.. Na ovoj Apple cu odma da ucim treninge i svasta po nesto ali jos ima posla pa kako god da zavrsi iskustvo i praksa su moje pa iduca tura imam spremno 2x haze berry auto i 1x Pink runtz auto Veliki pozz za tebe i tvoju mezimicu idemo u nove pobjede [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom