Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 791403" data-attributes="member: 27487"><p>Sto jace to bolje, ne moze njoj vent u ovoj fazi doslovno nista. Sto se tice pumpanja 80% biljaka tek zadnjih 14 dana nabije doslovno 40-50% mase tako da imas jos vremena. Po meni si tek presao pola cvjetanja i u pravu si joa 4-5 tjedana do kraja. Da bi ganjao neke rekorde na ovu velicinu biljke bi trebao lumatek 465w ili neki drugi slicne snage. Samo niije ni oprema sve trebas imat dobar tajming kada sto uraditi a to dolazi sa iskustvom. Ako skidas list dolje onda nema santimentalnosti i da ti bude zao nego uradis plan i ako je 30-40% toliko skidas dolje i nema nazad. Sve ispod toga zavaravas sam sebe i nemas nikakav efekt. Kada si radio loli ili defolijaciju trebao si jos toliko skinuti kollko si skinuo dolje i sad bi bilo jos bolje ali nije to sad toliko lose da bi bio tuzan i nezadovoljan. Realno sa sijalicama izvlacis maksimum vec sada.</p><p>Ako imas u planu raditi ulje onda nemoj ni trimat. Osusi je dobro 7-8 dana lagano i odmah je isperi u alkoholu i bacaj se na posao. 5-6 Litara ovako od oka cijenim ces trebati alkohola.</p><p>Zadnjih 14 dana nemoj gnojiti nego samo voda. Bolje pumpa samo na vodi kupeci ostatke iz zemlje nego da gnojis do kraja.</p><p>Eto nadam se da sam ti barem malo pomogao.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 791403, member: 27487"] Sto jace to bolje, ne moze njoj vent u ovoj fazi doslovno nista. Sto se tice pumpanja 80% biljaka tek zadnjih 14 dana nabije doslovno 40-50% mase tako da imas jos vremena. Po meni si tek presao pola cvjetanja i u pravu si joa 4-5 tjedana do kraja. Da bi ganjao neke rekorde na ovu velicinu biljke bi trebao lumatek 465w ili neki drugi slicne snage. Samo niije ni oprema sve trebas imat dobar tajming kada sto uraditi a to dolazi sa iskustvom. Ako skidas list dolje onda nema santimentalnosti i da ti bude zao nego uradis plan i ako je 30-40% toliko skidas dolje i nema nazad. Sve ispod toga zavaravas sam sebe i nemas nikakav efekt. Kada si radio loli ili defolijaciju trebao si jos toliko skinuti kollko si skinuo dolje i sad bi bilo jos bolje ali nije to sad toliko lose da bi bio tuzan i nezadovoljan. Realno sa sijalicama izvlacis maksimum vec sada. Ako imas u planu raditi ulje onda nemoj ni trimat. Osusi je dobro 7-8 dana lagano i odmah je isperi u alkoholu i bacaj se na posao. 5-6 Litara ovako od oka cijenim ces trebati alkohola. Zadnjih 14 dana nemoj gnojiti nego samo voda. Bolje pumpa samo na vodi kupeci ostatke iz zemlje nego da gnojis do kraja. Eto nadam se da sam ti barem malo pomogao. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom