Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 791350" data-attributes="member: 76522"><p>svakako razmisljam o skidanju iz dva dela. skinem vrhove a to ispod osuncam jos malo.</p><p></p><p>Hvala vam na ovako lepim recima puno mi znaci. ja mislim da je ipak jedan od najvaznijih cinilaca ljubav prema biljci. kanabis je biljka koja je neraskidivo protkana kroz ceo moj zivot. donela mi je i lepe i ruzne i tuzne stvari, nesto mi uzela, dala mi neprocenjivo a to je zdravlje tj bar delimicno, radno sam sposoban.</p><p>kanabis je deo mog Dnk tako ga osecam, to je deo mog identiteta, da nisam dosao u dodir sa njim ko zna kakva bih osoba i licnost bio danas, na stranu dal bih bio ziv od Ms.</p><p>Kroz pricu o legalizaciji kanabisa upoznao sam neke jako kvalitetne ljude po svetu, ovde na forumu isto upoznao jako kvalitetnu raju, nemam reci.</p><p></p><p>Prica o kanabisu je prica o ljudskom rodu, od najranije iskre umetnosti na zidovima pecina uz magicne gljive pojavljuje se kanabis...</p><p>pa sve do dana danasnjeg gde mi geurila groweri nasim umecem i.magijom pretvaramo elektricnu energiju u cudesne cvetove pune lekovite smole. Osecam se jako pocastvovan biti delom cele te price i davati svoj skromni doprinos borbi za legalizaciju.i naravno biti deo jedne ovakve porodice kao sto je Vutra.org</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 791350, member: 76522"] svakako razmisljam o skidanju iz dva dela. skinem vrhove a to ispod osuncam jos malo. Hvala vam na ovako lepim recima puno mi znaci. ja mislim da je ipak jedan od najvaznijih cinilaca ljubav prema biljci. kanabis je biljka koja je neraskidivo protkana kroz ceo moj zivot. donela mi je i lepe i ruzne i tuzne stvari, nesto mi uzela, dala mi neprocenjivo a to je zdravlje tj bar delimicno, radno sam sposoban. kanabis je deo mog Dnk tako ga osecam, to je deo mog identiteta, da nisam dosao u dodir sa njim ko zna kakva bih osoba i licnost bio danas, na stranu dal bih bio ziv od Ms. Kroz pricu o legalizaciji kanabisa upoznao sam neke jako kvalitetne ljude po svetu, ovde na forumu isto upoznao jako kvalitetnu raju, nemam reci. Prica o kanabisu je prica o ljudskom rodu, od najranije iskre umetnosti na zidovima pecina uz magicne gljive pojavljuje se kanabis... pa sve do dana danasnjeg gde mi geurila groweri nasim umecem i.magijom pretvaramo elektricnu energiju u cudesne cvetove pune lekovite smole. Osecam se jako pocastvovan biti delom cele te price i davati svoj skromni doprinos borbi za legalizaciju.i naravno biti deo jedne ovakve porodice kao sto je Vutra.org [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom