Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 788899" data-attributes="member: 76522"><p>DAN 50. Princeza se bori iako je tri puta kasapljena za neuspesne klonove. Pot je 70l obima oko 50cm cisto da imate proporciju. Zemlja je jos dosta vlazna, vlaga u prostoriji mi je 80% to mi se ne dopada i moram je sto pre obarati dole. Skidam po malo listova da donji vrhovi dopru do svetla i tako... lst je po malo da se siri pa kad sklopim novi box da moze fino da ga popunjava. Svetlo trenutno 5x 20w e27 125l/w 3000k 1x 60w e27 100lm/w 3000k[ATTACH=full]502728[/ATTACH][ATTACH=full]502729[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 788899, member: 76522"] DAN 50. Princeza se bori iako je tri puta kasapljena za neuspesne klonove. Pot je 70l obima oko 50cm cisto da imate proporciju. Zemlja je jos dosta vlazna, vlaga u prostoriji mi je 80% to mi se ne dopada i moram je sto pre obarati dole. Skidam po malo listova da donji vrhovi dopru do svetla i tako... lst je po malo da se siri pa kad sklopim novi box da moze fino da ga popunjava. Svetlo trenutno 5x 20w e27 125l/w 3000k 1x 60w e27 100lm/w 3000k[ATTACH type="full"]502728[/ATTACH][ATTACH type="full"]502729[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom