Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 788462" data-attributes="member: 76522"><p>hvala puno na savetima. ja znam sta je ovima bilo. najpre nestrpljenje pa sam skinuo previse male klonove onda im je bilo hladno i eto. al nema veze idemo dalje bice uskoro da se skinu novi nema predaje. skinucu jedno 10 valjda ce se jedan primiti pa da imam sta da izbacim na cvetanje. ako sam toliki baksuz da mi zapadne neki retardirani fenotip koji nece da pusti korenje prestacu da gajim dok sam ziv. necu ni ulje da koristim nek crknem eto</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 788462, member: 76522"] hvala puno na savetima. ja znam sta je ovima bilo. najpre nestrpljenje pa sam skinuo previse male klonove onda im je bilo hladno i eto. al nema veze idemo dalje bice uskoro da se skinu novi nema predaje. skinucu jedno 10 valjda ce se jedan primiti pa da imam sta da izbacim na cvetanje. ako sam toliki baksuz da mi zapadne neki retardirani fenotip koji nece da pusti korenje prestacu da gajim dok sam ziv. necu ni ulje da koristim nek crknem eto [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom