Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 788145" data-attributes="member: 76522"><p>Stigle su nove igracke pa sam se malo razonodio. Kalibrisao sam merac i sokirao sam se kad sam video da mi je ph vode kojom zalivam princezu 7,7. Jako puno kapi limunovog soka mi trebalo da ga oborim na 6.5. Onda sam skinuo par klonova malih dodao u vodu mrvicu roota slavola i zyme, vodu oborio na 6.1 natopio kokos ocedio napunio case, klonove po ps zasekao ogulio recnuo lisce na pola u klonex i u kokos. Sva briga mi je sada sto sam slepac bez para pa nisam imao za onaj box za klonove. Jedino sto sam uspeo da smislim za prvu je ovaj preseceni balon za vodu. Nadam se da ne skodi sto lisce klonova na par mesta dodiruje balon[ATTACH=full]501250[/ATTACH][ATTACH=full]501251[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 788145, member: 76522"] Stigle su nove igracke pa sam se malo razonodio. Kalibrisao sam merac i sokirao sam se kad sam video da mi je ph vode kojom zalivam princezu 7,7. Jako puno kapi limunovog soka mi trebalo da ga oborim na 6.5. Onda sam skinuo par klonova malih dodao u vodu mrvicu roota slavola i zyme, vodu oborio na 6.1 natopio kokos ocedio napunio case, klonove po ps zasekao ogulio recnuo lisce na pola u klonex i u kokos. Sva briga mi je sada sto sam slepac bez para pa nisam imao za onaj box za klonove. Jedino sto sam uspeo da smislim za prvu je ovaj preseceni balon za vodu. Nadam se da ne skodi sto lisce klonova na par mesta dodiruje balon[ATTACH type="full"]501250[/ATTACH][ATTACH type="full"]501251[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom