Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 787490" data-attributes="member: 59027"><p>Kotiledoni večinom stradaju kod bacanja opne,tj ispadne opna,ali ostavi dio,koji kasnije spiga list....stvar je u tome,da mi svi preplitko sijemo sjeme, dok sjeme treba zemlju,koja joj pomogne kod skidanja opne!</p><p>Zato ih ja stavim sat, dva u vodu i odmah u zemlju,jer nekoliko puta mi se dogodilo,da pukne klica kod zatrpavanja,što vidimo tek kad ju otkopamo!</p><p>Nemoj se brinuti kad vidiš poneku mrlju i sl.biljke rijetko vuku hranjiva istom snagom,tj ima period kad vuče više,jer joj uvjeti pašu,a onda ne može absorbirat dovoljno i izbaci fleku,što se najviše manifestira drugu polovicu cvata. U vegetaciji bi trebale biti zdrave,ali dogodi se kod zaljevanja,padne kap na list,pa ili se spoji s drugim i oba nastradaju ili kod LEDa intezitet preko kapljice,djeluje kao povečalo i spali list lagano!</p><p>Zato u komercijalnom uzgoju koriste samo klonove kojima znaju apsolutno sve...koliko u kojoj fazi jedu,jačina svjetla,strech i tako je puno lakše hranit i brinut o biljci!</p><p></p><p>Majku pustiš da se razgrana i kad skineš dovoljno klonova,ja sam ju porezao kao Chilli prije zime. Znači,doslovno joj ostaviš 2,3 grane koje kroz mjesec dana,kao da nisi dirnuo. To možeš i kelvinažom manipulirat. Drži par sijalica od 5000k-6400k i biti če niska,10ak dana prije nego musliš skidat klonove,stavi sijalice od 3000K i tako če ti se izrazit grane,odlične za kloniranje!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 787490, member: 59027"] Kotiledoni večinom stradaju kod bacanja opne,tj ispadne opna,ali ostavi dio,koji kasnije spiga list....stvar je u tome,da mi svi preplitko sijemo sjeme, dok sjeme treba zemlju,koja joj pomogne kod skidanja opne! Zato ih ja stavim sat, dva u vodu i odmah u zemlju,jer nekoliko puta mi se dogodilo,da pukne klica kod zatrpavanja,što vidimo tek kad ju otkopamo! Nemoj se brinuti kad vidiš poneku mrlju i sl.biljke rijetko vuku hranjiva istom snagom,tj ima period kad vuče više,jer joj uvjeti pašu,a onda ne može absorbirat dovoljno i izbaci fleku,što se najviše manifestira drugu polovicu cvata. U vegetaciji bi trebale biti zdrave,ali dogodi se kod zaljevanja,padne kap na list,pa ili se spoji s drugim i oba nastradaju ili kod LEDa intezitet preko kapljice,djeluje kao povečalo i spali list lagano! Zato u komercijalnom uzgoju koriste samo klonove kojima znaju apsolutno sve...koliko u kojoj fazi jedu,jačina svjetla,strech i tako je puno lakše hranit i brinut o biljci! Majku pustiš da se razgrana i kad skineš dovoljno klonova,ja sam ju porezao kao Chilli prije zime. Znači,doslovno joj ostaviš 2,3 grane koje kroz mjesec dana,kao da nisi dirnuo. To možeš i kelvinažom manipulirat. Drži par sijalica od 5000k-6400k i biti če niska,10ak dana prije nego musliš skidat klonove,stavi sijalice od 3000K i tako če ti se izrazit grane,odlične za kloniranje! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena
Bottom