Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa RQS
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 787723" data-attributes="member: 79009"><p>Pozdrav dobri moji,</p><p>Izvinjavam se sto kasnim sa dnevnikom ali imam problema sa telefonom.</p><p></p><p>43 dan. 9 dan 12/12</p><p>Sinoc sam je malo doradjivao, skinuo neke male grancice sto su bile ugusene u lisce i koje bih bezveze vukle energiju.</p><p></p><p>Popila je oko 4l vode po prvi put. Polako zalivam ali posto je platneni pot hoce da izcuri. Imam osecaj da je toliko bila zedna sve sto je iscurelo je popila kroz 5 min.</p><p></p><p>Dao sam joj:</p><p>Cal/mag 2ml /1l</p><p>Bio grow 1ml/1l</p><p>Bio bloom 2ml/1ml</p><p>Top max 1ml/1l</p><p>Bio heaven 2ml /1l</p><p>Acti vera 2ml/1l.</p><p></p><p></p><p>Nekako sam zabrinuo sto je lisce nekako zeleno i zuto. Da li neko moze da mi kaze gde gresim i da li je problem ili nije.</p><p></p><p>Ostanite mi svi dobri, </p><p>Sve najbolje</p><p></p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 787723, member: 79009"] Pozdrav dobri moji, Izvinjavam se sto kasnim sa dnevnikom ali imam problema sa telefonom. 43 dan. 9 dan 12/12 Sinoc sam je malo doradjivao, skinuo neke male grancice sto su bile ugusene u lisce i koje bih bezveze vukle energiju. Popila je oko 4l vode po prvi put. Polako zalivam ali posto je platneni pot hoce da izcuri. Imam osecaj da je toliko bila zedna sve sto je iscurelo je popila kroz 5 min. Dao sam joj: Cal/mag 2ml /1l Bio grow 1ml/1l Bio bloom 2ml/1ml Top max 1ml/1l Bio heaven 2ml /1l Acti vera 2ml/1l. Nekako sam zabrinuo sto je lisce nekako zeleno i zuto. Da li neko moze da mi kaze gde gresim i da li je problem ili nije. Ostanite mi svi dobri, Sve najbolje Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Mimosa RQS
Bottom