Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Z&amp;N" data-source="post: 181433" data-attributes="member: 9817"><p>NEMOJTE molim vas pisat gluposti!</p><p>Ako postoji, da oprostite na izrazu, jbna prigušnica od 150W za jbnu žarulju od 150W, onda te dvije jbne stvari idu skupa. Neda mi se objašnjavat ZAŠTO BAŠ MORA ići tako, jer je o tome već pisano, pa tražite, ak vas baš zanima. 150W žarulja će PREGORITI ako ju spojite na 400W prigušnicu i usput vam vrlo vjerojatno prouzroćiti požar! Ko voli nek izvoli.</p><p></p><p>E27 je grlo velićine standardnih lustera npr, a E40 je veće. To obićno znaći i da je snaga žarulje sa grlom E27 manja od one sa grlom E40. ALI, postoje žarulje od 150W sa E40 grlom i puno su učestalije od ovih sa E27 grlom.</p><p>Jbte, osjećam se ko debil kad ovako pišem...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Z&N, post: 181433, member: 9817"] NEMOJTE molim vas pisat gluposti! Ako postoji, da oprostite na izrazu, jbna prigušnica od 150W za jbnu žarulju od 150W, onda te dvije jbne stvari idu skupa. Neda mi se objašnjavat ZAŠTO BAŠ MORA ići tako, jer je o tome već pisano, pa tražite, ak vas baš zanima. 150W žarulja će PREGORITI ako ju spojite na 400W prigušnicu i usput vam vrlo vjerojatno prouzroćiti požar! Ko voli nek izvoli. E27 je grlo velićine standardnih lustera npr, a E40 je veće. To obićno znaći i da je snaga žarulje sa grlom E27 manja od one sa grlom E40. ALI, postoje žarulje od 150W sa E40 grlom i puno su učestalije od ovih sa E27 grlom. Jbte, osjećam se ko debil kad ovako pišem... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
Bottom