Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bezze_Sa" data-source="post: 147373" data-attributes="member: 912"><p>Eee to ne valja.... kresno bi on prigušnicu to je sigurno, mislim upalio, a ona onda sijalicu, ali hoće li je sjebati???? Mislim da se ne isplati, jer upaljaču je cijena mizerna... i najbolje kupiti uz prigušnicu, jer će ti doći na njoj (u većini slučajeva).... </p><p>bilo je rasprave neke na tu temu.... ja ne bih, ti kako hoćeš.... znam samo da će upaliti sigurno prigušnicu, ali hoće li je sjebati - to je druga priča, - iskreno nikad nisam imao potrebu postavljati "Ignitior" tj. upaljač, jer uvijek je dolazio uz prigušnicu... mislim uz cijenu....</p><p></p><p>Čak ovdje ima par radnji, koje ti odmah sve spoje ti samo kući smjestiš to sve, zavrneš sijalicu i u struju .... i prst u uho...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezze_Sa, post: 147373, member: 912"] Eee to ne valja.... kresno bi on prigušnicu to je sigurno, mislim upalio, a ona onda sijalicu, ali hoće li je sjebati???? Mislim da se ne isplati, jer upaljaču je cijena mizerna... i najbolje kupiti uz prigušnicu, jer će ti doći na njoj (u većini slučajeva).... bilo je rasprave neke na tu temu.... ja ne bih, ti kako hoćeš.... znam samo da će upaliti sigurno prigušnicu, ali hoće li je sjebati - to je druga priča, - iskreno nikad nisam imao potrebu postavljati "Ignitior" tj. upaljač, jer uvijek je dolazio uz prigušnicu... mislim uz cijenu.... Čak ovdje ima par radnji, koje ti odmah sve spoje ti samo kući smjestiš to sve, zavrneš sijalicu i u struju .... i prst u uho... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
Bottom