Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grass" data-source="post: 146431" data-attributes="member: 17071"><p>ljudi koje žarulje mi preporučate za box 60x70</p><p>Naša san Osram HPS NAV-T 250W ima oko 28000 lm i čini mi se da ima 2000 k ili da uzmen stedne žarulje. 4 ili 5 komada, svaka ima 85w 5000 lm i 6400 k.</p><p>Za hps moran kupiti žarulju, prigušnicu i propaljivač. cijena 360kn ili 50 eura. a ove štedne bi me došle nešto više 15 do 20 eura po komadu, ali nije mi do cijene.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grass, post: 146431, member: 17071"] ljudi koje žarulje mi preporučate za box 60x70 Naša san Osram HPS NAV-T 250W ima oko 28000 lm i čini mi se da ima 2000 k ili da uzmen stedne žarulje. 4 ili 5 komada, svaka ima 85w 5000 lm i 6400 k. Za hps moran kupiti žarulju, prigušnicu i propaljivač. cijena 360kn ili 50 eura. a ove štedne bi me došle nešto više 15 do 20 eura po komadu, ali nije mi do cijene. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
Bottom