Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Z&amp;N" data-source="post: 123778" data-attributes="member: 9817"><p>Evo,malo kasnim,ali nadam se da ne previše.</p><p>Ako već imaš tu žarulju,svakako ju možeš koristiti.Temperatura boje nije baš najbolja za vegetaciju,ali nije za baciti.Ja koristim hps 150W u kombinaciji sa 4 fluo cijevi u boxu 65x65 i zadovoljan sam.Sada imam jednu biljku,ali bile su i 3 bez problema unutra.Sve ovisi o načinu uzgoja.</p><p>Da se vratimo na tehnikalije.Prigušnica i propaljivač te nebi trebali izaći skuplje od 200 kn.Ta žarulja može dosta dobro vege period odradit,a za cvjetanje bi bila ok u početku.Kada biljke dođu u 3.-4. tjedan,bilo bi bolje staviti hps.150W hps košta oko 130 kn.</p><p>Cfl bi mogao stavit kao pomoćnu rasvjetu.Moje fluo cijevi su 18W 840 (4000K) i daju 1350 lm.Ti bi mogao dakle staviti philipsove ili osram štedne temp. boje od 4000K do 6700K (recimo,kod philipsa 865 oznaka) za veg.,a za cvjetanje je sve preko 4000K u kombinaciji sa hps-om loše dok sa tom tvojom MH nebi bilo loše stavit 2500-3000K za cvjetanje,ali ponavljam,bolje da skupiš pare,pa kupiš i hps.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Z&N, post: 123778, member: 9817"] Evo,malo kasnim,ali nadam se da ne previše. Ako već imaš tu žarulju,svakako ju možeš koristiti.Temperatura boje nije baš najbolja za vegetaciju,ali nije za baciti.Ja koristim hps 150W u kombinaciji sa 4 fluo cijevi u boxu 65x65 i zadovoljan sam.Sada imam jednu biljku,ali bile su i 3 bez problema unutra.Sve ovisi o načinu uzgoja. Da se vratimo na tehnikalije.Prigušnica i propaljivač te nebi trebali izaći skuplje od 200 kn.Ta žarulja može dosta dobro vege period odradit,a za cvjetanje bi bila ok u početku.Kada biljke dođu u 3.-4. tjedan,bilo bi bolje staviti hps.150W hps košta oko 130 kn. Cfl bi mogao stavit kao pomoćnu rasvjetu.Moje fluo cijevi su 18W 840 (4000K) i daju 1350 lm.Ti bi mogao dakle staviti philipsove ili osram štedne temp. boje od 4000K do 6700K (recimo,kod philipsa 865 oznaka) za veg.,a za cvjetanje je sve preko 4000K u kombinaciji sa hps-om loše dok sa tom tvojom MH nebi bilo loše stavit 2500-3000K za cvjetanje,ali ponavljam,bolje da skupiš pare,pa kupiš i hps. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Metal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
Bottom