Odlično izgledaju. Kako si ih zalio?Pa sa 3l su skoro prelile tacnu ispod. Mada su to brzo popile i zemlja je već sinoć (2 dana kasnije) skoro suva. Kontam ujutru pred gašenje svetla da ih zalijem. Kapiram za hps, oprosti što moraš da se ponavljaš, stavio sam čisto trenutno stanje. Evo pak fotkica od sada.Pogledajte prilog 352130Pogledajte prilog 352131Pogledajte prilog 352132Pogledajte prilog 352133
Može druže, bilje ti super izgleda. Kad si zadnji put zalio i s koliko L? S čime si mislio hranit?Pozdrav Zelenko63, ispričavam se na postanju u ovoj temi, ali nažalost nisam imao drugog načina kontaktiranja, ne vidim mogućnost slanja privatne poruke, uglavnom ako je moguce jedno mentorstvo? Krenuo sam s drugim growom već je u zadnjim fazama vege faze, prvi grow se suši, naučio sam dosta toga čitajući sve i svašta sa foruma, ali bi volio imati nekog koga mogu direktno pitati za savjete. Trenutno su biljke u šatoru 80x80, svjetlo je diy e27 panel s ukupno oko 250w, ispuh ventilacija je tt100, gnojivo je hesi komplet, zemlja plantela Terra magma a potovi su od 13l.
Savjete koje bi volio se više odnose na zalijevanje i možda treniranje po potrebi, tipa kad lolipopati.zasad je obavljen lst, topiranje, te sam sad stavio i kao mrežu za neki scrog, ali kao što rekoh, forum ima sve, ali dobro dođu direktni savjeti ako je moguće.
Usputno, sorte su sve fem bubble gum, chocolate kush i northern lights od 00 seedsa. Lijep pozdravPogledajte prilog 352134
To, hvala ti na prilici!Odlično izgledaju. Kako si ih zalio?
Može druže, bilje ti super izgleda. Kad si zadnji put zalio i s koliko L? S čime si mislio hranit?
Hej, ok. Daj bloom, boost, pz i sv. Sve doze udri na 4 L pa onda opet idući put voda. Pa budemo pratili reakciju. Jesi im mozda favao fosfor?
Može, još jednom zalij i pusti da osuši pričekaj koji amber i cap.Mislio sam sjeci d9k se zemlja posusi od flush-a sto bi trebalo biti za 2-3 dana.. Ili da je zalijem jos jednom cistom vodom i sacekam koji amber trihom?
Obicni popije svi vlagu iz pota za 3-4 dana..
Svijetlo je to da je na balkonu od podne,prije podne mi je u sobi posto mi sunce izlazi tocno da ima svitla u sobi.Ok, a kakvo ti je to svjetlo? Mali pot, slaba rasvjeta i dobiješ to šta sad imaš. A kaj je to automat... Podsjeti me pls.