Ja preporučam samo root u tom početnom dijelu od dodataka.pozdrav mentore, biljke su živnule od kad sam smanjio zaljevanje, zadnji puta sam ih zalio u nedjelju ujutro i planiram sutra ujutro ponovo s nekih pola litre vode na njih 4. kad bi trebao krenuti s nutrijentima?
Pogledajte prilog 345404Pogledajte prilog 345405Pogledajte prilog 345406Pogledajte prilog 345407
Jok još za cvijeta je, udri sa normalnom dozom list iako po slikama ima svega dovoljno.Mentore meni danas pada zaljevanje i djubrenje ali imam dilemu da li za list ili za cvijet posto nisam siguran da li su pocele cvjetati.
Danas im je 25. Dan a to sve izgleda ovako
Pogledajte prilog 345539
Pogledajte prilog 345540
Pogledajte prilog 345541
Pogledajte prilog 345544
Pogledajte prilog 345545
I jos me zanima ako je za cvjetanje jel odma sa full dozom ili manjom.
Tnx
Odlično to ide za sad. Od dodataka u sljedećem zaljevanju stavi root, supervit, pz. Tak je pusti ju neka raste normalno.
A tko je u pitanju, jesi li dobio odgovor?Bok Zelenko.mogu li se prebaciti u tvoj mentorski posto moj mentor ne odgovara?
Ostavi neko vrijeme, tipa 8/12 h kad je mrak najbolje i onda speri to.Uzeo. Ako sam dobro skapirao da zaprasim sve sa ovim ostavim 24h pa onda da sperem. Na nekim stranim forumima procitao sam da bi takodje trebalo uperiti jaci ventilator u biljke, jer kao ne mogu da se zadrze, sta mislis o tome? Hehe imam i puno bubamara pa mozda ubacim
Možeš pri svakom zaljevanju davati u istoj kombinaciji pa budemo vidli kad bu joj bilo dosta. Tnt ti ne treba jos... To je generalno dušik. Budi bez brige, sad ce one krenuti.Mentore, zasad nakon 24 dana od klijanja se cini ok, zadnje zaljevanje bilo je s po litru vode i ful dozom roota, supervita i powerzymea. Prije tri dana sam ih FIMao, cini se da su ok reagirale.
Imam par pitanja:
Dali pri svakom zaljevanju gnojim ili preskacem i periodicno zaljevam s cistom vodom?
Kada krecem dodavati tnt i za sto je on dobar?
NNekako mi se cine niske, ovi skroz donji listovi doslovce su na zemlji, al evo tek zadnja dva dana je krenula malo gore.
Pogledajte prilog 346759Pogledajte prilog 346760Pogledajte prilog 346761Pogledajte prilog 346762
Može.pozdrav moze li mentorstvo?