mogo bi to napravit kad bi imao gore dvije rupe koje nemam ima samo jedna dole jedna gore i spojio sam ih tako da donji manji ventilator puse zrak u lampu a kroz drugi izlaz lampe veci ventilator koji ga ispuhuje prema gore... i nemam vise rupa.. jedino da ovaj manji odlijepim od lampe i ostavim samo da upuhuje zrak unutra... jer ja neznam jedino da li oba kraja lampe moraju biti zatvorena ili sta???Evo spoji ovo ovak pa javi temperaturu nakon 10 minuta rada
Pogledajte prilog 106450
evo znaci samo sam odlijepio crevo od manjeg i njega cu ostavit dole da upuhuje zrak ako bude dolazilo do pregrijavanja jer sam ih odvojio posebnim salterima gornji mi je zaljepljen za ct i ispuhuje zrak... da li mi smiju ovi spojevi biti ovako otkriveni evo slike.. a sutra idem po termostat pa cu ti javit i temp poslije 10 min rada... da li sad moze prociOnda napravi isto kao i na mojoj slici ali bez ovog manjeg venta.
Ne trebaju ti 2 cijevi na ct-u.
Ovaj manji vent stavi unutra da mijesa zrak. Znaci gore je ispuh, dole je pasivan upuh/rupe.
hvala druze javim se kad nabavim sutra termostat i odma idem po zemlju i vaze al ovaj put cu malo vece uzetct je ok sad. pazi na ove zice.
moze ovaj vent dole, ali moras imat jos jednu rupu dolje otvorenu da bude pasivan upuh. ak nemas rupu, onda ove prozore otvori
Ta cijev, neka bude sto kraca i sto manje zavoja. Sto je duza i sto vise zavoja, to sporije zrak prolazi.
Ok je sad a sutra po termometar pa cemo vidjet.