Uzeo sam jiffy za probu, al razocarao sam se...uzas, hoce plijesan na sebe navuci. Skinuo sam ih, nisam ih presadio zajedno sa biljkama.Dnevnik je savrsen za sada A i biljke.
Probaj inace izbjegavat te jiffy posudice....nisu bas pre prakticne. Kad presadjujes, obavezno ih skini. Mozda si to i napravio, al cisto da ja velim
Zasad drzim stvar pod kontrolom, ne vlazi se nista u sobi. Je malo neugodno u sobi kad je visa vlaga, al izdrzi se. U planu je odvlazivac.Visoka vlaga u vegetaciji ne smeta biljkama. Moze smetat jedino zidovima i stvarima u sobi jer ce navlacit vlagu.
Okej profesore, sve jasno. Otvaram i rupe. "Mrak" mi je preko dana od 3 popodne do 9 navecer.Sve pasivne upuhe otvori kad su lampe upaljene. Ako bas previse svjetla ulazi kad je mrak, mozes zatvorit al nebi to smjelo smetat.
Udji u box pa vidi kolko ulazi. Ako nista, budes otvarao-zatvarao kak se lampe pale gase Kod mene ima dosta svjetla u sobi i svejedno drzim mrezice i rupe otvorenima. Imam prednost jedino sto mi rupe ne gledaju direkt u prozor.
Ni vani nije mrki mrak uvijek. Ima mjesecine koja ne smeta