Pecnuta od gnojiva. Daj me podsjeti koja je zemlja kod male? Jel ih gnojiš?Evo bez svjetla smokee
Pecnuta od gnojiva. Daj me podsjeti koja je zemlja kod male? Jel ih gnojiš?Evo bez svjetla smokee
Pecnuta od gnojiva. Daj me podsjeti koja je zemlja kod male? Jel ih gnojiš?
Hm. Ovoj vecoj bi rekao da je previśe gnojena a ova mala. Neznam sta bi joj bilo. Da imaš nešto za korijen, bilo bi super. Daj joj na zaljevanju 1/3 doze. O planteli za grow pričamo jel?Dao sam bio plantelu al 2/3 doze ili manje za sve velike biljke i onda sam nakon 5 dana ooet dao pola doze gnjojiva i litra vode na svaku one su u zemlji florabela + oko fibre ali mi se ta zemlja cini losa jako bilo je puno komadića drva i svega u njoj ova zemlja sa slike je jako fina rahla i čista.....malu nisam gnjojio nju sam prije 2 dana presadio u veliki pot 12 litara bila je u istoj zemlji sada je u ovoj sa slike...iduce zalijevanje svakako ide samo voda i stavljam litru vode po potu potovi su 12 l i to mi se cini dovoljno jer nakon 5 dana zemlja bude jos malo vlazna...
Univerzal je plantela al mogu otic uzet cvijet i list da imamHm. Ovoj vecoj bi rekao da je previśe gnojena a ova mala. Neznam sta bi joj bilo. Da imaš nešto za korijen, bilo bi super. Daj joj na zaljevanju 1/3 doze. O planteli za grow pričamo jel?
A u prosjeku 70-80litara mislim da je to sasvim dovoljnoDobro. Al dvadeset rupa... po kolko litara??
Slikaj bez svjetla pa cu ti moč reč. Teško je vidit zelenu boju na tim slikama.
Daj slikni cjelu biljku bez svjetla sa blicom.
65 dana od kad je pocela cvjetati.Smok ti u svojim dnevnicima kada napišeš tipa; 65 dana cvijetanja, dal to misliš baš od kada je počela cvjetat ili od kako si ju stavio na 12/12?
Sorry stari ja ti u tom growu ne mogu bit mentor. 20 biljaka u rupama od 80 litara, smatram komercijalnim growom. Za svoje potrebe ideš sa 5-6 10 biljaka. Slabo si nešto proučio pravila kad se tako daješ s velikim brojikama.A u prosjeku 70-80litara mislim da je to sasvim dovoljno
A ako mislis na komercionalni uzgoj kao da se to rijesava...nee ni u ludilu ...planirao sam 6 bilj i onda sam jos 4 dodao druge vrdte i na kraju frend ne smije doma imat pa nakraju sam i njegve posadio jer bilo mi zao bacit...ali razumijem i tebe u svakom slucaju hvala i uzivajte!budem se snasel kaj ne znam65 dana od kad je pocela cvjetati.
Sorry stari ja ti u tom growu ne mogu bit mentor. 20 biljaka u rupama od 80 litara, smatram komercijalnim growom. Za svoje potrebe ideš sa 5-6 10 biljaka. Slabo si nešto proučio pravila kad se tako daješ s velikim brojikama.
Bilo je i za očekivat da ce pozutit cjeli. Odreži te žute.Odlično za iguanu čim dođe zalij sa 4ml. Vidit češ kako če cvječe uživat.Pozz @mr.Smooke_Allot ,
Evo slike onih listova od jucer. Sad sam i na gornjim primjetio tockice, valjda nece i oni riknut. Sta da radim?
Ps. Narucio sam iguana juice bloom.
Jos ne gnoji. Barem tjedan danaPozdrav mentore,mali update.Ja sam zadovoljan kako raste,jel mislis da je mozda vreme za gnojenje? 27.4 je klica bila u zemlji. Jos neki savet ili misljenje? Hvala unapred,ziv bio.
Pogledajte prilog 336328
Otkinuo sam jucer zute, a danas evo vec i drugi poceli 'hrđat' . Imas li nekakav savjet posto mi iguana stize za 2-3 dana, a ova 'hrđa' se poprilično brzo širi?Bilo je i za očekivat da ce pozutit cjeli. Odreži te žute.Odlično za iguanu čim dođe zalij sa 4ml. Vidit češ kako če cvječe uživat.
Imaš li melasu? Na ovom listu mi izgleda ko da fali kalcija.Otkinuo sam jucer zute, a danas evo vec i drugi poceli 'hrđat' . Imas li nekakav savjet posto mi iguana stize za 2-3 dana, a ova 'hrđa' se poprilično brzo širi?
Trenutno nemam,ali narucio sam i CalMag. Samo me brine da nece krepat dok to sve stigne. Postoji li neko improvizirano rjesenje?Imaš li melasu? Na ovom listu mi izgleda ko da fali kalcija.