Ok hvala ti jos pitanjce jedno...sto mislis o ovome jel se isplati uzet ovaj box kit 240*120*200....cijena je oko 5000 kn...Išlo bi 600 al moraš imat heben ispuh sa cooltube i da taj sav zrak izlazi van iz podruma.
Ok hvala ti jos pitanjce jedno...sto mislis o ovome jel se isplati uzet ovaj box kit 240*120*200....cijena je oko 5000 kn...Išlo bi 600 al moraš imat heben ispuh sa cooltube i da taj sav zrak izlazi van iz podruma.
Ajde da vidimo o čemu se radiPozdrav,jel moze pomoc oko biljke? U pitanju je ak47 auto,ali uslovi su nekako improvizovani tj low budget.. prvi grow mi je ovo.
Prevelika gužva če bitOprosti majstore, planiram sadit unutra je li 7 velika guzva za njih u boxu 80
Oprosti, planiram sadit unutra jel velika guzva u box-u 80*80*160 7 komada automata? Hvala ti
Oprosti, planiram stavit 7 automata u box 80 *80*160 jel to velika guzva za njih? I jel moguce dobit sa lipom paznjom 60-70g po biljci, znam da se ne pita to ali me zanima jer za cilu godinu se zelim opskrbit da ne moram kupovat fala ti unaprijed
Mentore, neznam jeli protiv pravila citirat svoj post, ali molio bi te da mi odgovoris na pitanja .Zemlja je Biobizz Light Mix, svaka u teglu od 18l, krivo san napisa prije
Od gnjojiva: Biobizz Root Juice 250 ml, Biobizz Bio Grow 1 L (ima i viska znam, al to je malo i za pome ,) Biobizz Acti Vera 500 ml, Biobizz Bio Bloom 500 ml, Biobizz Top Max 500 ml.
Ako si koristio Biobizz ili znas opcenito za doziranje trebam li se drzati uputa, jel vidim dosta postova di se spominje manja doza od preporučene?
Jedna ce bit high density druga 2 fast 2 vast. Idu na balkon, sunca imaju sigurno 6 sati, a sa micanjem bo balkonu 8-9.
Sta se tice treninga planira sam lst. Mogu li u nekoj fazi ukljucit i topiranje ili se bolje drzat jedne metode?
Bok majstore. Daj mi još podatak koja zemlja je u pitanju? Mislim da ima previše gnojiva u zemlji.Hvala unapred,znaci ak 47 auto,10l saksija,svetlost je sunce,posle toga je prebacim malo na led sijalice,rezim je 12/12 otprilike. Zalivanje je voda koja odstoji nekih pola sata ili duze,ne zalivam je vec prskam rasprsivacem. Kada je dobra temp odnosno preko 20 stepeni na terasi je i sunca se,kada je hladnije ili je pored prozora,sobna temp ili sijalice. U saksiji je od pre 4 dana.Eto otprilike sam rekao kako to izgleda.
evo sad i slika da pogledas da li je sve ok i kako ti deluje. Brine me zuta boja pred kraj listova. Naravno svaki savet I van mojih pitanja dobrodosao je.Samo da napomenem da je ovaj nacin,jedini koji trenutno mogu da priustim,znaci onako amaterski,ali voleo bih i potrudicu se da je podignem i da sazri. Hvala jos jednom evo je malaPogledajte prilog 334470
Nebre naškodit. Dobro če dočSmoke
Kakvo misljenje imas o led full spektar da je dodam skupa sa ovim hps 250w mogu li naškodit onako cisto da bolje pokrijem box?
Bok kimi. Isprike na neviđenom postu.Mentore, neznam jeli protiv pravila citirat svoj post, ali molio bi te da mi odgovoris na pitanja .
Takoder, kad da krenem sa gnjojenjem. Malo se kasnije javljam jer sam cekao paket. Idu kroz koji dan na klijanje i u zemlju, cekam sunce.
Bok Gzila. Odlično ti ide. Ne prporučam ti topiranje automata. Kreni sa LST. Ako ti nije problem, prolistaj po temi, objašnjaval sam kolegi, pa da ne pišem opet isto.@mr.Smooke_Allot pozz direktore, evo i mene napokon da se javim..curi je danas 16ti dan kak je proklijala,18/6 rezim,temp 26-27 dan,noc 18-20 i 50-60% vlaga ..meni se cini ok biljka al daj ti baci oko pa javi ak kaj ne stima.. jos sam na full spektru i 40cm od vrha. I jel se meni cini il sam ju vec trebal topirat?
Pogledajte prilog 334524Pogledajte prilog 334525
A problem je sto nisam obratio paznju na naziv,trazio sam univerzalnu zemlju.previše
A vidit čemo onda kako ce dalje reagirati. Tu se sad dovodi pitanje PH. Najbolje i najpametnije je sadit u provjerenu zemlju.A problem je sto nisam obratio paznju na naziv,trazio sam univerzalnu zemlju.
Automati su (high density i 2fast2vast), vidim da si vec objasnio lst i ako sam dobro shvatio njega preporucas za automate. Moji su u outdoor u teglama.Bok kimi. Isprike na neviđenom postu.
Dobra priprema
A za trening:
Jel su automati ili photoperiodne?
Ok hvala na tome...uglavnom vec sam ti rekao za musice uzasno mi rade problem i sve sam pokusao međutim ovo je upalilo 2 milimetra sitnog pijeska i ne mogu se probiti vise u zemlju nema ni jedne otkad sam to napravio...Te bjele niti su ti pistile, rastu iz calixa, to je znak da je ženka i da ti automat ulazi u preflower
Kako nebi bila bljeda?! Presadi je u zemlju bez tih kamenčiča. Za što ti služe ti kamnčiči oko male i automata?