Ok ja radim ovo zbog uroda...sta se tice boxa visina je preko 2 metra tako da to mi nije problem...Odlično si to uradio. . Sad kako če rast tako ju samo kačiš. Noda je jedan kat
Pozdrav,jel moze mentorstvo mozda?Ljep Pozdrav kolege i kolegice na Ja sam @mr.Smooke_Allot mozete me i zvati samo Smok
Otvaram ovaj kutak da pomognem svima Vama koji želite saditi Cannabis, usput i odradit dobar trening na biljkama. Specijalnost mi je MosquitonettechPogledajte prilog 322976
Spreman sam vam Što detaljnije pomoč oko uzgoja u svim fazama. Ja osobno radim sa HPS, krenuo sam i sa LED-om. Več jedno vrijeme koristim Advanced Nutrents i tu ne mogu fulati. Nisu mi strani ni drugi proizvođači. Mogu vam pomoč u indoor uzgoju a u autdooru imam najviše iskustva. Volim improvizairati i sam složit sve što mi padne na pamet u svjetu Cannabisa. Molim članove koji nisu dogovorili mentorstvo da ne postaju u ovoj temi, Savjet novim Članovima, Pročitajte teme o uzgoju ovdje na , upoznajte se sa forumom i imajte strpljenja
Na forumu sam dostupan skoro uvjek Ako me nema u trenutku kad me trebate, strpite se doči ču kroz dan več
Pozdrav i Sretno growanje
Imam friško otvoren dnevnik u indooru.Pozdrav,jel moze mentorstvo mozda?
Like znaci da smo se dogovorili? ☺️Imam friško otvoren dnevnik u indooru.
Iza sebe imam 5,6 uspješnih growowa,zapravo bi trebal pomoć oko nekih finesa
odlično,zahvaljujem,trenutno nemam nikakvih problema.Stavio bi slike,al su prevelike a neznam jel ih se da nekak prilagodit da ih postamUpadaj. Ako di zapne piši ovdje. Ako je neki problem na biljci, slikaj biljku sa blicom da se vidi di je problem
?Mentore, listovi kao da su se počeli skupljati
Držim ju trenutno na prozoru preko noći (22c, 50%)
I preko dana vani na suncu, minimalno 6h sunca (31c 50%)
Pogledajte prilog 333732
Pics resizerjel ih se da nekak prilagodit
Sorry negdje mi se zagubio taj post.
Imam ogromne probleme s musicama nez da stavim pijesak po vrhu zemlje stavio sam onu žutu traku nahvatao sam ih puno i stalno derem tablete za komarce...pomaze al uvijek izmigolji neka...@blackhornet odlično.
@Dejvara55 jesi pogledal dal ima kakve sitne gamadi ispod tog lišča?
Stavi novu menku na klijanje. Jer ta če zezat cjeli grow.
otvorio sam i dnevnik u indooru pa pogledaj ak ce ti se dat.mentore,evo prvih slika,ovo su dva anubisa u potovima od 20l s compasanom i perlitom.
Stari su 16 dana.Pogledajte prilog 333883Pogledajte prilog 333883Pogledajte prilog 333884Pogledajte prilog 333884
Ovo je probna domaćica, samo za trening. Ako ostane dobro, ako ne nema veze. Čekam da sklopim box i krećemo s automatima mentore.@blackhornet odlično.
@Dejvara55 jesi pogledal dal ima kakve sitne gamadi ispod tog lišča?
Stavi novu menku na klijanje. Jer ta če zezat cjeli grow.