Za upuh ostavi samo rupe, zrak ce ulaziti sam zbog podtlaka kojeg stvara kupanski sto izbacuje zrak. A pc ventove iskoristi da ti mjesaju zrak u boxu.Ventilaciju planiram danas radit. Mislio sam stavit 1 ili 2 pc vent za ulaz zraka i strujanje i jedan kupaunski za izlaz zraka.
Onda bi mozda bilo dobro da uzmes 9w zarulje jer one mogu dosta blize od ovih.Sto se tice visine boxa… Doslovno sam ogranicen tom visinom. Znam da je moguce raznim tehnikama smanjit biljku i treningom razvuc po boxu. Trenutno su 3 no zasadio sam ih 3 jel sjemenke su ulicarke. Nisam znao koliko ce bit zenki i hoce li bit. Kad smo kod toga, imam pitanje.
Zar nije malo prerano????
Ali rekao si da kroz mesec dana mozes dobit jos 50cm visine. taman mozes sad prebacit odmah na 12-12 da pokazu spol, pa zenkse vratimo nazad u vege tu se izgubi nekih 20-30 dana i u cvatu mozes onda visinu povecat.
Onda gnojiva ako ne zelis izdvajat vise novaca, moze se u svakoj poljo trgovini pronaci planetla list, cvijet i vrt. te tri boce kupis i dovoljno bude. Ovo sto si uzeo u pevexu nebi ekspermentirao. I svakako ih presadi iz tih posuda jer korijen ne smije bit na svijetlu. Kakve si finalne potove planirao?
Ovako cemo sadaKad imas vremena samo mi napisi sljedeci mix.
4.5L 3ml Growa, 7ml Blooma, 4.5ml Alg A Mic, 4.5ml Topmax, 5ml Acti vera
Na koliko je panel snage i udaljenosti?