Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 776906" data-attributes="member: 79541"><p>Bizzi dao sam im hrane 500ppma. Problemi su stali ali ne rastu jos zustro kao sto bi trebalo. </p><p>Razmisljam treba par dana da se brate u normalu.</p><p>Na losije nista ne ide , stavio sam timelapse preko noci da vidim sta se desava i mogu rec da se pojave bolesti na listovima ne razvijaju. ako ista izgledaju sretnije i mole se prema gore.</p><p>Jel to znaci da je neuhranjenost ispravljena. Ne moze se vidjeti velika razlika u jedan dan ali cim ove najgore ne idu na gore znaci trebalo bi ici na bolje. </p><p>Lose reakcije nema , meni definitvno izgledaju bolje. </p><p>Sad , trebao bi im nastaviti davati toliko pa lagano prema vise.</p><p>Jucer je bilo hrana znaci danas pauza sutra voda i onda opet 500ppm. Jel ti se to cini ok ?</p><p>Budem stavio par slika prije poslije da vidis di se razvija situacija s ovim bolesnima. </p><p>Po onome sto ja primjecujem definitivno ne razvija se problem. Problem je stao i vidi se da su sretnije nekako.</p><p>jel mogu odrezat jako ostecene listove na fotoperiodnim? </p><p>Nekako da maknem tu bolest sa ociju pa ako opet bude sta da prije primjetim i djelujem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 776906, member: 79541"] Bizzi dao sam im hrane 500ppma. Problemi su stali ali ne rastu jos zustro kao sto bi trebalo. Razmisljam treba par dana da se brate u normalu. Na losije nista ne ide , stavio sam timelapse preko noci da vidim sta se desava i mogu rec da se pojave bolesti na listovima ne razvijaju. ako ista izgledaju sretnije i mole se prema gore. Jel to znaci da je neuhranjenost ispravljena. Ne moze se vidjeti velika razlika u jedan dan ali cim ove najgore ne idu na gore znaci trebalo bi ici na bolje. Lose reakcije nema , meni definitvno izgledaju bolje. Sad , trebao bi im nastaviti davati toliko pa lagano prema vise. Jucer je bilo hrana znaci danas pauza sutra voda i onda opet 500ppm. Jel ti se to cini ok ? Budem stavio par slika prije poslije da vidis di se razvija situacija s ovim bolesnima. Po onome sto ja primjecujem definitivno ne razvija se problem. Problem je stao i vidi se da su sretnije nekako. jel mogu odrezat jako ostecene listove na fotoperiodnim? Nekako da maknem tu bolest sa ociju pa ako opet bude sta da prije primjetim i djelujem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom